Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name - PS5
Bruttó ár
18.890 Ft
Nettó ár: 14.874 Ft
 
Termék kódja: 465979
SEGAEN feliratok

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name [PS4]

A játékról

Van egy titokzatos konténerhajó az Oszakai-öbölben. A közepén egy ketrec található, amelyben próbára teszik harci képességeidet. Lehet, hogy még te vagy a legerősebb, de három új legendás yakuza harcos lépett az arénába! Nyertesként hagyod el a ketrecet?


Fő tulajdonságok

  • Felejtsd el a múltat, hogy megvédd a jövődet: Kazuma Kiryu egykor legendás yakuza volt, megjátszotta saját halálát, és feladta a nevét, hogy megvédje családját. Most konfliktusba keveri egy titokzatos alak, aki megpróbálja kiűzni a rejtekhelyéről. „Joryu” kódnéven Kiryu egy izgalmas akciótörténetbe kezd, megrázó csatákkal izgalmas helyszíneken, tele izgalmas karakterekkel és tevékenységekkel.

  • A végső harc: Yakuza stílussal támadd meg ellenségeidet vadul agresszív mozdulatokkal, amelyeket Kiryu páratlan ereje és tehetsége hajt. Vagy kezdj ügynök-stílusban abszolút gyorsasággal és precíz ütéssel, és a legmodernebb eszközök széles skálájával, például elektromos kötöződrótokkal kábítsd el az ellenséget, mielőtt repülni küldöd őket.

  • Végtelen szórakozás: Akár egy titkos csataarénában harcolsz, új karaoke dalt énekelsz, egy italt egy élő kabaréklubban fogyasztasz, vagy egy zsebpályán versenyzel, a világ rengeteg magával ragadó élményt kínál.


Trailer


Értékelések Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

Nincs vélemény a termékről.