Logitech MX Vertical Advanced Ergonomic vezeték nélküli egér, grafit

Bruttó ár
36.490 Ft
Nettó ár: 28.732 Ft
 
Termék kódja: 452616
Logitech

Logitech MX Vertical Advanced Ergonomic vezeték nélküli egér, grafit [910-005448]

AZ ERGONÓMIA A TELJESÍTMÉNNYEL TALÁLKOZIK

A Logitech MX Vertical egy fejlett, ergonomikus egér, amely egyesíti a tudományos alapú tervezést a Logitech MX sorozatának megnövelt teljesítményével. Győzze le a kényelmetlenséget az izomfeszültség csökkentésére, a csuklónyomás csökkentésére és a testtartás javítására tervezett egérrel.



A termékről

  • A KÉZTARTÁS TERMÉSZETES HELYZETE
    Az MX Vertical természetes kézfogási helyzete 10 százalékkal csökkenti az izomfeszültséget a hagyományos nem függőleges egérhez képest, és ergonomikusabb testtartást támogat.

  • 57°-OS FÜGGŐLEGES SZÖG A JOBB CSUKLÓTARTÁSHOZ
    Az MX Vertical egyedülálló, 57°-os függőleges szöge csökkenti a csuklójára nehezedő nyomást, miközben a hüvelykujj kényelmesen fekszik a hüvelykujjtartón.

  • NAGY ÉS KÖZEPES KÉZHEZ AJÁNLOTT
    Az MX Vertical egy nagyszerű egér nagy és közepes kezek számára, kifejezetten a Logitech ergonómiai és formatervezési szakértői csapata által tervezett és megformált.

  • 4X KEVESEBB KÉZMOZGÁS
    A speciális kurzorsebesség-kapcsolóval ellátott speciális optikai követés 4-szer kevesebb kézmozgást eredményez a hagyományos egérhez képest. Használata csökkenti az izom- és kézfáradtságot. A kurzor sebessége és pontossága testreszabható a Logi Options+ alkalmazásban.

  • KÉNYELMES FORMA TEXTURÁLT FELÜLETTEL
    Az MX Vertical az emberi kézhez készült és sima tapintású. Egyedülálló formája texturált gumi felülettel szilárd és természetes fogást biztosít.

  • NÖVELT TELJESÍTMÉNY
    A Logitech MX egereket mesterségük mestereinek tervezték, akik többet és hatékonyabban szeretnének dolgozni. A Logitech Flow lehetővé teszi több számítógép zökkenőmentes vezérlését – a Logi Options+ szoftverrel pedig testreszabhatja a gombokat, beállíthatja az alkalmazásspecifikus funkciókat és beállíthatja a kurzor sebességét.

  • KURZORSEBESSÉG KAPCSOLÓ
    Változtassa meg a kurzor sebességét és pontosságát az optimális vezérlés érdekében egyetlen gombnyomással. Az MX Vertical egér nagy pontosságú, 4000 DPI felbontású érzékelővel van felszerelve, amely a legjobb a kategóriájában, ami kevesebb kézmozgást eredményez munka közben.

  • PREMIUM GÖRDÜLŐ KERÉK
    A kényelmes középső kattintással bíró, precíz görgővel gyorsabban végezheti el a dolgokat.

  • GYORS TÖLTÉS
    Akár négy hónapig tartó üzemidő egy teljes feltöltéssel – és egy egyperces gyorstöltéssel három óra használatot biztosít. Használja az USB-C töltőkábelt az újratöltéshez.

  • HÁROM CSATLAKOZÁSI MÓD
    Csatlakoztassa az MX Verticalt a mellékelt USB-C töltőkábellel, a Logitech Unifying Receiverrel vagy Bluetooth-al. A legjobb Bluetooth-élmény érdekében frissítse számítógépe operációs rendszerét a legújabb verzióra.

Technikai specifikáció
Egér fajtája Vertikális
Jelátvitel Vezeték nélküli
Érzékelés típusa Optikai
Kiterjesztés USB, Bluetooth
Gombok száma 4
Görgő Igen
Érzékenységállító gomb Igen
Kezelőszoftver Logi Options+
Szenzor érzékenysége 400 - 4000 DPI
Világítás Nincs
Rendszerkövetelmények Windows 10 vagy újabb
macOS 10.15 vagy újabb
ChromeOS
Linux
Vezeték nélküli működési távolság 10 m
Méretek 78,5 x 79 x 120 mm
Súly 135 g

Csomag tartalma

  • Logitech MX Vertical vezeték nélküli egér
  • USB vevő
  • USB-C töltőkábel (USB-A / USB-C)
  • Dokumentáció

Termékvideó


Értékelések Logitech MX Vertical Advanced Ergonomic vezeték nélküli egér, grafit

Nincs vélemény a termékről.