Mi Smart Pro vízforraló

Bruttó ár
18.990 Ft
Nettó ár: 14.953 Ft
 
Termék kódja: 415536
Xiaomi

Mi Smart Pro vízforraló [MJHWSHO2YM]

A Xiaomi Mi Smart Kettle okos vízforraló lehetővé teszi a víz hőmérsékletének intelligens szabályozását és hőmérsékletének fenntartását. A Mi Home alkalmazáson keresztül is vezérelhető. Hihetetlen teljesítménye 1 800 W.

Miért válasszam a Xiaomi Mi Smart Kettle Pro terméket?

  • Nagyteljesítményű vízforraló
    A fűtésről egy 1800 watt teljesítményű fűtőelem gondoskodik, melynek köszönhetően 1,5 liter víz öt percen belül felforralható. Természetesen a váratlan események elleni biztosításban sincs hiány, beleértve az áramütés vagy vízszivárgás elleni védelmet.
  • Abszolút kontroll
    A fogantyún egy kis digitális kijelzőt és két gombot találunk, amelyeken keresztül beállítható az a célhőmérséklet, amelyre a vízforraló felmelegszik. Válaszható 40, 50, 70, 80 vagy 90°C a kívánt határ elérését pedig egy nagyon precíz brit STRIX termosztát őrzi.
  • Okos "vízforraló"
    A Xiaomi Smart Electric Kettle Pro abban különbözik a klasszikus "vízforralóktól", hogy a vízforralót okostelefonhoz csatlakoztathatja a Mi Home alkalmazáson keresztül. Ezután távolról vezérelhető róla - a ki-bekapcsoláson kívül lehetőség van a kívánt vízhőmérséklet beállítására és a bekapcsolás ütemezésére akár 12 órára előre.
  • Minimalista dizájn
    Első pillantásra egy közönséges vízforraló, amelynek mérete 204 × 145 × 235 milliméter, súlya 1,3 kilogramm. Belseje 304-es rozsdamentes acélból készült, és 1,5 liter vizet tud tárolni. A könnyű tisztítás mellett ez a kialakítás jó hőszigetelést is biztosít, így a víz nem hűl le olyan gyorsan forralás után.
  • Minőség és biztonság
    A belső részek kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélból készülnek, amely megfelel a POSCO GB4806 szabvány követelményeinek. Ezt a fajta acélt az egészségügyben és az élelmiszeriparban használják, vagyis olyan iparágakban, ahol a minőség nagyon fontos. Előnye a korrózióállóság, a vízkőállóság, a szagtalanság és a könnyű tisztíthatóság. A vízforraló biztonsági elemeinek fontos része. Ezeket a háromszoros áramütés elleni védelem, a nem kívánt vízszivárgás elleni védelem és a vízhiány miatti égéskor történő automatikus kikapcsolás biztosítja.

Technikai specifikáció

Üzleti paraméterek
Név:Xiaomi Mi Smart Kettle Pro
Terméktípus:Elektromos vízforraló
Szín:Fehér
Üzemi paraméterek
Űrmérték:1,5 liter
Teljesítmény:1800 watt
Bemeneti áram:220 - 240 V, 50/60 Hz
Csatlakozás:Bluetooth
Méretek & Súly
Méretek:204 × 145 × 235 mm
Súly:1,3 kg

Csomag tartalma:

  • Smart vízforraló
  • Töltőtalp
  • Használati utasítás


Értékelések Mi Smart Pro vízforraló

Nincs vélemény a termékről.