Microsoft Xbox vezeték nélküli kontroller, velocity zöld kivitel

Bruttó ár
25.090 Ft
Nettó ár: 19.756 Ft
 
Termék kódja: 459609
Microsoft
Szeretél megtakarítani 5.300 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 19.790 Ft-ért

Microsoft Xbox vezeték nélküli kontroller, velocity zöld kivitel [QAU-00091]

Emelje magasabb szintre a játszást az új Xbox kontroller fejlesztéseinek és széles körű kompatibilitásának köszönhetően!

Próbálja ki a modernizált dizájnnal, dombornyomott felülettel és hangolt geometriával rendelkező, zöld színben lévő Xbox vezeték nélküli kontrollert a nagyobb kényelem érdekében játék közben akár 40 órás akkumulátor-üzemidővel!



Továbbfejlesztett kivitel: Az új vezérlő formázott kivitelben és továbbfejlesztett geometriával érkezik, amelyek nagyobb kényelmet biztosítanak a használata során. A ravaszok, joystickek, a hibrid D-pad textúrázott felülettel rendelkeznek, mint ahogy az alsó borítás is.

Csatlakoztathatóság: A kontroller kompatibilis az Xbox One és Xbox Series konzolokkal. Bluetooth segítségével csatlakoztatható Windows 10 PC-vel, iOS-vel és Androiddal is (némely funkció azonban nem támogatott). A kontroller rendelkezik 3.5 mm jack csatlakozóval is sztereó fülhallgató csatlakoztatásához.

Share Button: Próbálja ki a megosztás gomb újdonságát, amellyel könnyedén rögzíthetünk és oszthatunk meg képernyőképeket vagy felvételeket.

Ne foglalkozzon az egyszer használható elemek cserélésével - inkább tegye kosárba a Microsoft Xbox Play & Charge Kit terméket - a tölthető akkumulátort kábellel együtt, amely teljesen feltöltődik már 4 óra alatt, és akár a töltés ideje alatt is játszhatunk a kontrollerrel.



Technikai specifikáció
Kapcsolat: Bluetooth
Kompatibilitás: Xbox Series X, Xbox Series S, Windows 10/11, Android és iOS
Elemek: AA elemek akár 40 órás üzemidővel


Értékelések Microsoft Xbox vezeték nélküli kontroller, velocity zöld kivitel

Nincs vélemény a termékről.