Microsoft Xbox Vezeték nélküli vezérlő, arany Shadow (Special Kiadás)

Bruttó ár
27.190 Ft
Nettó ár: 21.409 Ft
 
Termék kódja: 467898
Microsoft

Microsoft Xbox Vezeték nélküli vezérlő, arany Shadow (Special Kiadás) [QAU-00122]

Ragyogjon az új Xbox vezeték nélküli kontrollerrel – Gold Shadow Special Edition összetéveszthetetlen arany-fekete fémes felülettel!

A kontroller az Ön elegáns darabja lesz a játékban konzolon, PC-n vagy mobileszközön, csillogó arany kivitelben pedig bármely kollekció ékköve lesz.
A kontroller minden olyan kulcsfontosságú funkcióval rendelkezik, amelyet a jelenlegi generációs játékosok elvárnak. A fémarany hibrid D-Pad sima érintést biztosít, míg a gumírozott oldalsó fogantyúk fekete gyémánt mintával és a kioldók texturált markolata, a lökhárítók és a hátsó tok extra támogatást nyújtanak az irányítás fenntartásához a kemény játék pillanataiban.



Továbbfejlesztett kivitel: Az új vezérlő formázott kivitelben és továbbfejlesztett geometriával érkezik, amelyek nagyobb kényelmet biztosítanak a használata során. A ravaszok, joystickek, a hibrid D-pad textúrázott felülettel rendelkeznek, mint ahogy az alsó borítás is.

Csatlakoztathatóság: A kontroller kompatibilis az Xbox One és Xbox Series konzolokkal. Bluetooth segítségével csatlakoztatható Windows 10 PC-vel, iOS-vel és Androiddal is (némely funkció azonban nem támogatott). A kontroller rendelkezik 3.5 mm jack csatlakozóval is sztereó fülhallgató csatlakoztatásához.

Share Button: Próbálja ki a megosztás gomb újdonságát, amellyel könnyedén rögzíthetünk és oszthatunk meg képernyőképeket vagy felvételeket.

Eszközváltás: Könnyen párosíthat és válthat az eszközök között, beleértve az Xbox Series X, Xbox Series S, Windows PC, Android és iOS eszközöket. Csatlakoztasson bármilyen kompatibilis headsetet a 3,5 mm-es sztereó jack csatlakozóval.



Technikai specifikáció
Kapcsolat: Bluetooth
Kompatibilitás: Xbox Series X, Xbox Series S, Windows 10/11, Android és iOS
Akkumulátor-üzemidő: 40 óra


Értékelések Microsoft Xbox Vezeték nélküli vezérlő, arany Shadow (Special Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.