Microsoft Xbox Vezeték nélküli Vezérlő (Remix Special Kiadás) + Xbox Play & Charge Kit

Bruttó ár
30.590 Ft
Nettó ár: 24.087 Ft
 
Termék kódja: 460848
Microsoft
Szeretnél megtakarítani -t ? Ez a termék bontott csomagolású 31.790 Ft-ért

Microsoft Xbox Vezeték nélküli Vezérlő (Remix Special Kiadás) + Xbox Play & Charge Kit [QAU-00114]

Növelje játékélményét az új Xbox kontroller fejlesztéseivel és széleskörű kompatibilitásával ebben a speciális kiadásban.
Kizárólag csak a PGS-nél!


Próbálja ki az Xbox Remix Special Edition vezeték nélküli vezérlőt , amely modernizált kialakítással, hangolt geometriával és akár 40 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében játék közben. A vezérlő újrahasznosított műanyagot tartalmaz, amelynek egyharmada újracsiszolt és újrahasznosított anyagokból készül.

  • A Földet szem előtt tartva tervezték
    A PCR gyanták összekeverése előformázott színes részekből álló csiszolással egyedi föld tónusú színeket hoz létre finom variációkkal, örvényléssel és textúrákkal, amelyek a maga nemében elsők az Xbox számára – minden különleges kiadású Remix vezérlőnek saját megjelenést és érzetet adva.

  • Fenntarthatóság Xbox-on
    Az Xbox csapatának küldetése, hogy örömet és játékközösséget szerezzen mindenkinek a bolygón, de fontos, hogy ezt a bolygó gondoskodását szem előtt tartva tegye. Az Xbox azon dolgozik, hogy csökkentse a környezetterhelést, és lehetőséget teremt a játékosok számára, hogy olyan döntéseket hozzanak, amelyek csökkenthetik a környezetre gyakorolt ??hatásukat játék közben.



    Továbbfejlesztett kivitel: Az új vezérlő formázott kivitelben és továbbfejlesztett geometriával érkezik, amelyek nagyobb kényelmet biztosítanak a használata során. A ravaszok, joystickek, a hibrid D-pad textúrázott felülettel rendelkeznek, mint ahogy az alsó borítás is.

    Csatlakoztathatóság: A kontroller kompatibilis az Xbox One és Xbox Series konzolokkal. Bluetooth segítségével csatlakoztatható Windows 10 PC-vel, iOS-vel és Androiddal is (némely funkció azonban nem támogatott). A kontroller rendelkezik 3.5 mm jack csatlakozóval is sztereó fülhallgató csatlakoztatásához.

    Share Button: Próbálja ki a megosztás gomb újdonságát, amellyel könnyedén rögzíthetünk és oszthatunk meg képernyőképeket vagy felvételeket.

    Játssz és tölts egyszerre: Ez a csomag tartalmazza a Microsoft Xbox Play & Charge Kitet – egy USB-C kábellel ellátott újratölthető akkumulátort, amely mindössze 4 óra alatt teljesen feltöltődik, és lehetővé teszi a játékot töltés közben.



    Technikai specifikáció
    Kapcsolat: Bluetooth
    Kompatibilitás: Xbox Series X, Xbox Series S, Windows 10/11, Android és iOS
    Akkumulátor-üzemidő: 40 óra


  • Csomag tartalma

    • Xbox vezeték nélküli vezérlő
    • Xbox Play & Charge Kit
    • Kábel USB-C
    • Dokumentáció

    Termékvideó


    Értékelések Microsoft Xbox Vezeték nélküli Vezérlő (Remix Special Kiadás) + Xbox Play & Charge Kit

    Nincs vélemény a termékről.