PlayStation VR2 (Horizon: Call of the Mountain bundle csomag)

Bruttó ár
263.590 Ft
Nettó ár: 207.551 Ft
 
Termék kódja: 453354
SONY
Szeretnél megtakarítani 12.600 Ft-t ? Ez a termék bontott csomagolású 250.990 Ft-ért

PlayStation VR2 (Horizon: Call of the Mountain bundle csomag) [CFI-ZVR1]

PlayStation 5 konzol megléte szükséges. Külön megvásárolható.


Merészkedj el a vadonba a Horizon Call of the Mountain játékkal PlayStation VR2-re

Fedezd fel a Horizon vadonatúj kalandját, amely jelenleg a Guerrilla és a Firesprite fejlesztése alatt áll PlayStation VR2-re! Ezt az egyedülálló élményt a hardvertechnológia, az innováció és a játékmenet fejlesztésére tervezték. A lenyűgöző látvány és a vadonatúj PS VR2 Sense vezérlők új értelmet adnak annak, hogy teljesen elmerülj a Horizon világában.

A történetet egy teljesen új karakter szemszögéből mesélik el, és az úton találkozhatsz Aloy-val, más ismerős arcokkal és új karakterekkel. A Horizon Call of the Mountain PS VR2-es játékkal olyan élményeket élvezhetsz, mint még soha.



    A játékról

  • PS VR2 számára készült
    Fedezd fel a Horizon Call of the Mountain lélegzetelállító természeti világát 360 fokban, és lépj kapcsolatba környezeteddel a két PlayStation VR2 Sense kontroller segítségével. Tapasztald meg a magasság és a csoda érzését, miközben pillantást vetsz Carja és Nora szülőföldjére az új karakter, Ryas, a megváltást kereső ex-Carja katona szemével.

  • Indulj egy új kalandra
    Hódítsd meg a hatalmas csúcsokat, győzd le a félelmetes gépeket, és fedezd fel a Horizon világát fenyegető rejtett veszélyt – válaszolj a hegy hívására egy magával ragadó új kalandban PlayStation VR2-re! Lépj be a veszélyes gépek, törzsi tanok, izgalmas küldetések, valamint új és visszatérő karakterek élő, lélegző világába! Fedezz fel egy változatos tájat – indulj el egy utazásra több ösvényen, amelyen körül kell nézned, hogy feltárd a hegyek titkait!

  • Élvezd a magával ragadó akciókat
    Szükséged lesz a harcos ösztöneire, hogy megtaláld az előrevezető utat – és a veszély fog követni fog. De vannak új szövetségesek és régi barátok, akik készek segíteni az utadon. Használj intuitív mozdulatokat hatalmas hegyek megmászásához, gépek vadászatához, íjak lövöldözéséhez és nyersanyagokból való kézművességhez. Élvezd az adrenalint egy meglepetésekkel teli folyami hajón, amely lehetőséget kínál arra, hogy megmutasd a PS VR2-t barátaidnak és családodnak.


Merülj el csodálatos világokban, amelyek túlmutatnak a valóság határain

Tapasztald meg a valóság új generációját lenyűgöző 4K HDR látványvilággal, műfajmeghatározó játékokkal és az úttörő PlayStation VR2 egyedi szenzációival!

Megérkezett a játék új generációja a virtuális valóságban!Az innovatív PlayStation VR2 Sense technológia magával ragadó érzelmeket és tökéletes elmerülést kínál a fejhallgató gyengéd rezgésein, a 3D hangtechnológián és az intelligens szemkövetésen keresztül, kombinálva az ujjérintések észlelésével, a tapintással és a PS VR2 Sense vezérlő adaptív triggereivel.




    A termékről

  • Hiszem, ha látom
    Az apró részletektől a szélesre táruló kilátásokig, a valósághű arckifejezésektől az élénk futurisztikus világokig – a PlayStation 5 következő generációs számítási teljesítménye, valamint az új optikai funkciók lehetővé teszik, hogy minden pillanatot lenyűgöző részletességgel nézhessen meg.

  • További részletek
    Két 2000x2040-es felbontású OLED kijelző hihetetlen 4K HDR-képet biztosít akár 120 képkocka/másodperc sebességgel, ami négyszerese az eredeti PlayStation VR headset felbontásának.

  • Intelligens szemkövetés
    Egy kooperatív játék vagy egy többjátékos csapat chat során a szemkövetésnek köszönhetően, amely képes szimulálni az avatarod érzelmi reakcióit, teljesen új és valósághű módon fejezheted ki érzéseidet csapattársaid felé.

  • Hihetetlenül pontos fókusz
    A foveal renderelés tökéletes részletességgel és tökéletes grafikai hűséggel tudja megjeleníteni azokat a játékterületeket, amelyekre a szeme fókuszálni fog – és egyúttal stabil játékteljesítményt is biztosít.

  • Fedezzen fel csodálatos világokat
    A jelenlét és a virtuális játékkörnyezetben való elmerülés magával ragadó íze a 110°-os látómezőnek és az állítható Fresnel-lencséknek köszönhetően, amelyek lehetővé teszik a lencsék közötti távolság beállítását a szem helyzetének megfelelően, és biztosítják az optimális képvisszaadást.

  • Merüljön el a 3D hangzásban
    Érezze egy másik karakter jelenlétét, amikor a fülébe suttog, lövöldözés vagy léptek alapján keresse meg barátait és ellenségeit, és hagyja magát körülvenni egy hihetetlenül valósághű hangtérrel – a Tempest 3D AudioTech 2 technológiának köszönhetően a játék hangrendszere dinamikusan alkalmazkodik az Ön pozíciójához és a fejmozgásokhoz.

  • Érezze a játék új dimenzióját
    Az egyetlen beépített motor által keltett 1 headset gyengéd, érzékeny rezgései újabb érzékelési elemmel gazdagítják az élményt; a fejed mellett elrepülő nyíltól hullámzó levegőtől egy gyorsuló jármű lökéséig.

  • A készlet érzékeny reakciója
    Az egyetlen beépített motor által keltett 1 headset gyengéd, érzékeny rezgései újabb érzékelési elemmel gazdagítják az élményt; a fejed mellett elrepülő nyíltól hullámzó levegőtől egy gyorsuló jármű lökéséig.

  • Vadonatúj Sense vezérlő
    A haptikus visszacsatolás, az adaptív triggerek, a precíz nyomon követés és az ujjérintéses érzékelés révén, amely tökéletesen integrálódik az egyedi ergonomikus kialakításba, teljesen új és izgalmas módokon léphet kapcsolatba a virtuális világokkal.

  • Haptikus visszacsatolás
    Érezze a valósághű és részletes reakciókat a játékban tett cselekedeteire! A gyengéd rezgésektől az intenzív impulzusokig – sokféle érzés áramolhat a játékvilágból a kezébe, lehetővé téve, hogy ugyanazzal az érintéssel élje át a PS VR2 játékokat.

  • Adaptív triggerek
    Az adaptív triggereknek köszönhetően, amelyek dinamikus ellenállást hoznak létre az egyes vezérlőkben, érezni fogja az ujjaiban lévő húr feszültségét, a lőfegyver visszarúgását vagy a puszta kézzel összetört, széteső tárgyat.

  • Ujjérintéses érzékelés
    Az ujjak helyzetét felismerő vezérlővel, anélkül, hogy bármiféle gombot nyomna, nyugodtan kinyújthatja a kezét és megérintheti a virtuális világot.





  • Fő tulajdonságok

    • A játék szabadsága – tapasztalja meg a hihetetlenül magával ragadó játékélményt, az új headset megnövelt kényelmétől a PS VR2 Sense kontroller gömb alakú kialakításának természetes érzéséig.
    • Ügyes dizájn – az új PS VR2 Sense vezérlő innovatív gömb alakú kialakításának köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy mindkét kezével precíz mozdulatokat és gesztusokat hajtson végre, szó szerint a kezében lesz a világ.
    • Tökéletes irányítás– ragadja meg a játékfelszerelést, és intuitív módon kommunikáljon az Ön körül lévő virtuális világgal az analóg botokkal és akciógombokkal, valamint a játéktárgyak megragadására szolgáló gombbal.
    • Kétirányú követés – a készletbe épített négy megfigyelő kamerának köszönhetően, amelyek külső kamera nélkül rögzítenek minden mozgást, teljesen szabadon merülhet el új világok felfedezésében.
    • Nagyobb kényelem– maradjon a játékban a könnyű és kiegyensúlyozott Fresnel lencsékkel, szellőzőnyílásokkal és egy állítható fülhallgató-pánttal, amelyek segítenek megtalálni és rögzíteni a fejére való tökéletes illeszkedést.
    • Várakozás nélkül ugorjon rá – csak csatlakoztasson egyetlen USB-kábelt a PS5 konzolhoz, és már mehet is. Szabja testre a játékteret, merüljön el a játékban, élvezze a nem VR tartalmat film módban, vagy vessen egy pillantást a való világban zajló eseményekre – csak egyetlen gombnyomással aktiválhatja az áttekintés funkciót.



Technikai specifikáció
PlayStation VR2 készlet
Megjelenítő típusa OLED
Panel felbontása 2000 x 2040 szemenként
Panel frissítési frekvenciája 90 Hz, 120 Hz
Lencsék távolsága Állítható
Látószög Megközelítőleg 110 fok
Mozgásérzékelő 6-tengelyű mozgásérzékelő rendszer (3-tengelyes giroszkóp, 3-tengelyű accelerometer)
Csatlakozás érzékelő Infravörös közelségérzékelő
Kamerák 4 beépített kamera a készülék és a vezérlő figyeléséhez
Infravörös kamera minden szem megfigyelésére
Visszajelzés A készlet rezgései
Kommunikáció PS5-tel USB Type-C
Hangbemenet Beépített mikrofon
Hangkimenet Sztereó fülhallgató port
Sense vezérlő PlayStation VR2 számára
Jobb oldali rész gombjai PS gomb, opció gomb, akciógombok (kör / kereszt), R1 gomb, R2 gomb, jobb oldali kar / R3 gomb
Bal oldali rész gombjai PS gomb, Létrehozás gomb, Műveleti gombok (háromszög/négyzet), L1 gomb, L2 gomb, Bal kar / L3 gomb
Mozgásérzékelő 6-tengelyes érzékelő rendszer (3-tengelyes giroszkóp + 3-tengelyes accelerometer)
Kapacitív szenzor Ujjérintéses érzékelés
Infravörös LED Helyzetkövetés
Visszajelzés Trigger hatás (R2/L2 gombon), haptikus válasz (egységenként egy meghajtó)
Port USB Type-C
Kommunikáció Bluetooth verzió 5.1
Akkumulátor Beépített lítium-ion tölthető akkumulátor

Csomag tartalma

  • VR headset
  • PlayStation VR2 Sense (L) / (R) vezérlők rögzített hevederekkel
  • Horizon Call of the Mountain játék (digitális kód a PlayStation Store-ba)
  • USB kábel (vezérlőpárosításhoz és töltéshez)
  • Stereo fülhallgató
  • 3 méretű szilikon füldugó
  • Dokumentáció

Trailer

Termékvideó


Értékelések PlayStation VR2 (Horizon: Call of the Mountain bundle csomag)

Nincs vélemény a termékről.