Pokémon Violet + Area Zero DLC Nintendo SWITCH

31.290 Ft
24.090 Ft
Nettó ár: 18.969 Ft
 
Termék kódja: 468010
NintendoEN szinkron

Pokémon Violet + Area Zero DLC [NSW]

Ajándék - Pokémon: Scarlet/Violet figurines ár 4.190 Ft
Ajándék a termékhez
Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése

A Pokemon sorozatból származó Pokemon Violet játék most olyan kiegészítőkkel is érkezik, amelyek a The Hidden Treasure of Area Zero DLC-ben találhatók. Harcolj vad Pokemonokkal, kapd el őket, érezd jól magad egy nyitott világú játékban, amelyet minden korosztály élvezni fog!

A játékról

A Pokémon világ fejlődött
A Pokemon Violet olyan nyitott világú élményt kínál, amit csak a Pokemon sorozat tud nyújtani – és ez még a sorozat újoncainak is üdvözlendő. Egy új kalandstílusban élhetsz át egy olyan világot, amelyet szabadidődben fedezhetsz fel, nem a történet által diktált sorrendben. Természetesen útnak indulsz, hogy fejleszthesd képességeidet Pokemon-oktatóként, de még sok felfedezés és történet vár még rád. Ismerkedj meg különböző emberekkel és Pokémonokkal, és fedezd fel a kalandot a Pokémonok világában úgy, ahogy szeretnéd!

Mélyebb többjátékos élmény
A Pokemon Scarlet akár négy játékos számára is lehetővé teszi a játékot. Az olyan sorozatelemek mellett, mint a kereskedés és a Pokemon elleni küzdelem, a régió különböző helyeit fedezheteded fel a többi játékossal ezekben a játékokban. Új Pokémonokat fedezhetsz fel, és ismeretlen területeket fedezhetsz fel barátaiddal, megnyitva az ajtót egy ritkább és szórakoztatóbb kaland előtt!

The Hidden Treasure of Area Zero
Még több Pokémon, helyek és történetek várnak ebben a Pokémon Violet 2 részes DLC-ben !

Trailer


Értékelések Pokémon Violet + Area Zero DLC

Nincs vélemény a termékről.