POP! Albums: Doggystyle (Snoop Dogg) figura

Bruttó ár
11.690 Ft
Nettó ár: 9.205 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 450395
Funko

POP! Albums: Doggystyle (Snoop Dogg) figura [POP-0038]

Ne habozz, és bővítsd Funko Pop figuráid gyűjteményét ezzel a gyönyörű figurával az Albums szériából!


Exkluzív figura, amelyet a magát Snoop Doggnak nevező legendás rapper Doggystyle debütáló zenei albumának megjelenésének 30. évfordulója alkalmából adtak ki. Ha Snoop Dogg rajongó vagy, egyszerűen nem hagyhatod ki ezt az exkluzív figurát! Egy újabb darab a világszerte sikeres Funko PoP figurasorozatból!

A Doggystyle-t azután vették fel és készítették, hogy Snoop megjelent a debütáló szólóalbumon, a Dr. Dre The Chronic (1992), amelyhez Snoop jelentős mértékben hozzájárult. A nyugati parti hip-hop stílus, amelyet Dre első albumáról fejlesztett ki, a Doggystyle-on folytatódott. A kritikusok dicsérték Snoop Doggot az albumon nyújtott lírai "realizmusáért" és jellegzetes énekfolyamáért.

snoop dogg

  • Snoop Dogg
    Calvin Cordozar Broadus Jr., szakmai nevén Snoop Dogg, amerikai rapper, médiaszemélyiség és színész. Hírneve 1992-ig nyúlik vissza, amikor megjelent a debütáló szóló kislemezen, a Dr. Dre "Deep Cover", majd Dre debütáló szólóalbumán, a The Chronicon. Több mint 23 millió albumot adott el az Egyesült Államokban és 35 millió albumot világszerte. Snoop újra népszerűsítette az -izzle speak használatát, különösen a pop és a hip-hop zeneiparban.

  • Egy régi ismerős új megvilágításban
    Nem csoda, hogy ez a rap ikon, aki manapság szó szerint mindent megtesz, megkapta a lehetőséget, hogy a Funko Pops figurák saját kiadásában tündököljön. Az új kollekcióban Snoop Dogg számos jellegzetes megjelenése és ikonikus dicsérete látható, végigvezetve karrierjén, az 1993-as pop-debütáló Doggystyle-tól kezdve.

  • snoop-dogg-3

  • Kutya és oroszlán
    2012-ben, egy jamaicai utazása után Snoop bejelentette, hogy áttér a rastafarizmusra, és egy új álnevet vesz fel, a Snoop Lion-t. Snoop Lionként 2013 elején kiadta a Reincarnated reggae albumot és egy azonos nevű dokumentumfilmet jamaicai élményeiről. 13. stúdióalbuma, a Bush 2015 májusában jelent meg, és ezzel visszatért a Snoop Dogg név.

  • Sajátos stílus
    Az ábrán az ikonikus rapper látható a Murder Was the Case klipjének öltözékében, a Doggystyle albumborító előtt. A figura körülbelül 10 cm magas, és elegáns, ablakos dobozban érkezik.


  • Méret: kb. 10 cm
  • Anyag: Vinyl
  • Csomagolás: Doboz
  • Gyártó: Funko

Termékvideó

Murder Was the Case

Értékelések POP! Albums: Doggystyle (Snoop Dogg) figura

Nincs vélemény a termékről.