Rage 2 [PS4] - BAZÁR (használt)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 397921
Bethesda

Rage 2 [PS4] - BAZÁR (használt)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Vesd bele magad ebbe a világba, ahol nincsenek szabályok, törvények. A hatalmas nyitott világ számtalan lehetőséget kínál a játékosnak, csak rajtad múlik, hogyan tudsz ezekkel élni.

Miután egy meteorit a Földbe csapódott és kihalt az emberiség mintegy 80%-a további pusztulással is számolni kell. Vérszomjas bandák tartják ellenőrzésük alatt az utakat, és a zsarnok Autoritás vaskézzel tart neki tetsző rendet.
Walker, az egyetlen még elő ranger bőrébe bújva már csak te jelentesz veszélyt az Auoritás számára. Először csak az otthonodat veszik el, majd sorsodra hagynak, teljesen.
Eljött az idő harcolni az igazságért és a szabadságért!

Harcolj és szállj szembe a szadista bandákkal, próbálj meg felülkerekedni a fokozódó őrületen. Találd meg a fegyvereket, amik segítenek az Autoritás legyőzésében.

  • Fejlettebb fegyverek, pusztító erők, Overdrive képesség
  • Monster truckok gyrokopterek
  • Vérszomjas frakciók, mutánsok, monstrumok


  • Értékelések Rage 2 [PS4] - BAZÁR (használt)

    Nincs vélemény a termékről.