Razer Basilisk V3

Bruttó ár
29.290 Ft
Nettó ár: 23.063 Ft
 
Termék kódja: 434964
Razer
Szeretnél megtakarítani -t ? Ez a termék bontott csomagolású 32.690 Ft-ért

Razer Basilisk V3 [RZ01-04000100-R3M1]

Hozd létre, irányítsd és támogasd játékstílusodat az új Razer Basilisk V3-mal – a jellegzetes, ergonomikus játékegérrel a testreszabott teljesítmény érdekében. A Razer Basilisk V3 10+1 programozható gombbal, intelligens görgővel és nagy adag Razer Chroma RGB-vel rendelkezik

razer_basilisk_V3_zac


Rendelje hozzá az összes makrót és másodlagos funkciót 11 könnyen elérhető gombhoz – beleértve az elismert többfunkciós triggert is – olyan alapvető műveletek végrehajtásához, mint a push-to-talk, a ping és egyebek. Az egér alatti programozható gombbal zökkenőmentesen válthat az egyéni gombprofilok között az optimális teljesítmény érdekében minden játékban és feladatban.

razer_basilisk_V3_tlac


Legújabb görgős innovációnk a funkcionalitás új szintjét kínálja, amelyre ráteheti az ujját. Kétféle görgetést kínál a nagyobb rugalmasság érdekében, és az élvonalbeli intelligens funkciónak köszönhetően automatikusan válthat közöttük a valóban zökkenőmentes élmény érdekében.

  • Tapintható kerékpározási mód: Magas pontosságú és jól látható görbületi elmozdulás.
  • Intelligens csörlő üzemmód: A Razer Synapse-kompatibilis görgő automatikusan átvált tapinthatóról szabadonfutóra gyorsabb görgetéskor.
  • Free-Spin scrolling mode: A sima, nagy sebességű görgetés ideális a tartalom gyors lefedéséhez vagy az ismétlődő játékparancsok utánzásához.
  • Virtuális gyorsítás: A Razer Synapse funkció engedélyezésével növelheti az egér görgetési sebességét, minél gyorsabban görget, annál gyorsabban görgethet a hosszabb dokumentumokon és cikkeken.

    4 irányú görgetés: A Razer HyperScroll Tilt Wheel éles kialakítása a testreszabható játékegérnek a mozgás és a bevitel egy újabb dimenzióját adja.


    Gyönyörködjön a Razer Basilisk V3 dicsőségében, és szabja testre az egyes zónákat több mint 16,8 millió színből és számtalan fényeffektusból, dinamikusan reagálva több mint 150 Chroma-integrált játékkal.

    razer_basilisk_V3_all


    Technikai specifikáció:
    Meghatározás: jobbkezes
    Csatlakozás: Vezetékes - Razer Speedflex kábel
    RGB világítás: Razer Chroma RGB
    Szenzor: Optikai
    Maximális érzékenység (DPI): 26 000
    Maximális sebesség (IPS): 650
    Maximális gyorsítás (G): 50
    Programozható gombok: 11
    Kapcsoló típusa: Optikai Razer egérkapcsoló második generációs
    Kapcsoló élettartama: 70 millió kattintás
    Görgő: Razer 4 irányba dönthető görgő
    Méretek: 130 x 60 x 42,5 (H x SZ x M)
    Súly: 101 g (kábel nélkül)
    Kompatibilitás dokkoló állomással: semmilyen W





  • Értékelések Razer Basilisk V3

    Nincs vélemény a termékről.