Razer DeathAdder Essential (2021)

Bruttó ár
12.590 Ft
Nettó ár: 9.913 Ft
 
Termék kódja: 437047
Razer

Razer DeathAdder Essential (2021) [RZ01-03850100-R3M1]



A történelem által igazolt Razer Deathadder családból

Népszerű játékegérmodell az eSport sportolók körében szerte a világon. Ergonomikus kialakításáról, gyors reagálásáról és sziklaszilárd felépítési minőségéről híres. Kiváló minőségű optikai érzékelővel, 6400 DPI felbontással. A Razer DeathAdder Razer Mechanical Mouse kapcsolókkal érkezik. Az Omron vezető beszállítójával tervezve és gyártva, a kapcsolók a leggyorsabb válaszidővel a játékokhoz és a hosszabb élettartammal, akár 10 millió kattintással.

Ön tudta?

A League of Legends szupersztárja, Faker már azelőtt használta a Razer DeathAddert, hogy profi lett volna. Ezután 2013-ban, 2015-ben és 2016-ban világbajnokságot nyert az ikonikus játékegérrel.

Alapvető játékegér

A Razer DeathAdder termékcsalád több mint tíz éve a globális esport színtér alappillére. A bevált tartósságának és ergonómiájának köszönhetően megbízhatósága hírnevet szerzett, amit a játékosok tulajdonítanak neki. Most még elérhetőbbé tesszük a legújabb utódjával, a Razer DeathAdder Essentiallel.

A történelem által igazolt teljesítmény

A Razer DeathAdder család az egyik leghíresebb és legelismertebb játékegere a világon. A világszerte eladott több mint 10 millió példány és a díjak tucatjainak köszönhetően nem meglepő, hogy a Razer DeathAdder a kezdetek óta kultuszt épített ki.


Ergonomikus forma

A Razer DeathAdder Essential megőrzi a klasszikus ergonomikus formát, amely a korábbi Razer DeathAdder generációk fémjele volt. Elegáns és jellegzetes testét a kényelemre tervezték, és lehetővé teszi a magas szintű teljesítmény fenntartását a hosszú játékmaratonok során is, így soha nem akad meg a csata hevében.

Díjnyertes, győztes technológiák.

  • 5 Hyperresponse gomb - A függetlenül programozható Hyperresponse gombok fejlett vezérlést biztosítanak a versenytársakkal szemben
  • Akár 10 millió kattintás - A Razer többszörösen díjnyertes mechanikus kapcsolói akár 10 millió kattintást is kibírnak a hosszabb élettartam és a rendkívüli megbízhatóság érdekében.
  • Optikai érzékelő 6400 DPI felbontással - lehetővé teszi a gyors és pontos egérhúzást, amely jobb vezérlést kínál a legalapvetőbb játékszükségletekhez.






Technikai specifikáció
Paraméterek
Orientáció:jobbkezeseknek
Csatlakozás:vezetékes
Programozható gombok száma:5
Világítás:Egyszínű világítás
Szenzor
Típus:optikai
Maximális érzékenység:6400 DPI
Maximálus sebesség:220 IPS
Maximális gyorsítás:30 G
Switchek
Típus:Mechanikus - Razer Mechanical Mouse Switch
Élettartam:10 000 000 kattintás
Dimenziók
Súly:96 g
Kábel hossza:2,1 m
Méretek:127 x 61,7 x 42,7 mm
Kompatibilitás
Kompatibilitás dokkolóval:nem



Értékelések Razer DeathAdder Essential (2021)

Nincs vélemény a termékről.