Razer Kraken X Lite

Bruttó ár
13.790 Ft
Nettó ár: 10.858 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 444912
Razer

Razer Kraken X Lite [RZ04-02950100-R381]

Emelje játékát a következő szintre egy prémium mikrofonos fejhallgatóval és kristálytiszta virtuális 7.1-es térhatású hangzással, amely révén elmerül a játékban, és fokozza a hallgatási élményt. Hagyja magát átadni a csatatérnek, és szerezzen előnyt ellenfeleivel szemben, mert tökéletesen hallja, honnan jönnek a lövések, jobban meghatározhatja helyzetüket, és így kellően felkészülhet a harcra.



Legjobb minőség

A gaming headset magas szintű kényelmet kínál a felhasználóknak használat közben, a könnyű konstrukciót kényelmes bőr fülpárnák egészítik ki. A kardioid zajszűrő mikrofon csökkenti a háttér és a környezeti hangokat a tiszta kommunikáció érdekében. A rugalmas keret úgy készült, hogy hosszú ideig ellenálljon a napi használatnak.

Kristálytiszta hang

Extra nagy, 40 mm-es dinamikus hangátalakítók, amelyek dinamikát és erőt adnak a hangnak, biztosítják a hang nagyon hű megjelenítését. Készüljön fel egy új és exkluzív játékélményre luxus hanghatásokkal. A 7.1-es térhatású hang tiszta, széles akusztikus jellemzőkkel rendkívül tiszta és kiegyensúlyozott hangzást garantál.

Fő tulajdonságok

A Razer Kraken X Lite Gaming Headset kiváló minőségű hangmeghajtókkal van felszerelve mély basszussal és magával ragadó hangzással a játékhoz. Tartós, könnyű konstrukció kényelmes fülpárnákkal nagy kényelmet biztosít még hosszú távú viselet esetén is. A beépített mikrofon a környezeti zaj elnyomásának funkciójával rendelkezik, és kiváló minőségű hangátvitelt biztosít. A vezérlés közvetlenül a fejhallgatón található, amelyet egy 1,3 m hosszú kábel 3,5 mm-es jack csatlakozójával csatlakoztat. PC-hez, PS4-hez, Xbox One-hoz, Nintendo Switch-hez és mobileszközökhöz tervezve.

Technikai specifikáció
Fejhallgató
Típus Over-Ear - fül körül (cirkumaurális)
Fülhallgató érzékenysége 109 dB
Impedancia 32 Ohm
Frekvencia tartomány eleje 12 Hz
Frekvencia tartomány vége 28000 Hz
Mikrofon érzékenysége 45 dB (-)
Mikrofon konstrukciója Összecsukható
Csatlakozás típusa jack 3,5 mm
Kábel hossza 1.3 m
Csomag méretei 27,1x12,0x19,8cm
Termék súlya 0.5 kg


Értékelések Razer Kraken X Lite

Nincs vélemény a termékről.