Resident Evil 4 (Gold Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Resident Evil 4 (Gold Kiadás) - PS5Resident Evil 4 (Gold Kiadás) - Xbox Series X|S
18.890 Ft
16.790 Ft
Nettó ár: 13.220 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 472514
CapcomEN szinkron

Resident Evil 4 (Gold Kiadás) [PS4]


6 év telt el a Racoon Cityben történt katasztrófa óta.

Az eset egyik túlélőjét - Leon S. Kennedyt - az Egyesült Államok elnöke beszervezte, hogy megmentse elrabolt lányát.

Lenyomozza a lányt egy elszigetelt európai faluig, ahol rájön, hogy valami nagyon nincs rendben ennek a falunak a lakóival.

A Resident Evil 4 egy történet egy bátor megmentésről és azokról az irreális borzalmakról, amelyekkel Leon szembesül egy nehéz út után, hogy megmentse Ashley Grahamet – az elnök lányát.

A játékról


  • "Third person" játéknézet
    A játékot harmadik személy szemszögéből játsszák. Így jobban figyelemmel kísérheted környezeted és a rád váró csapdákat. A frissített grafika az elszigeteltség érzetét kelti, a modern kezelőszervek pedig hangsúlyozzák, hogy Leon túlélése késélen függ.

  • Távoli harc
    Mivel a töltények száma korlátozott, mindegyiknek megvan a maga jelentősége. Harmadik személyű nézetből célzol és lősz. A fejekre célozz, és üss halálosan, vagy célozz a lábakra, és törd el az ellenségek bokáját, majd támadj közelről!

  • Kés
    Az ököllel történő támadások mellett kést is használhatsz. De légy óvatos, mert ennek a késnek nincs végtelen tartóssága. Minden használat megviseli, és ha gondolkodás nélkül használod, életmentő helyzetekben nem biztos, hogy meglesz.

  • Leltár
    A fegyvereket, töltényeket, gyógynövényeket és egyéb segédeszközöket az úgynevezett „attasé” aktatáskában szállítják. A megfelelő túléléshez úgy kell rendszerezned a készletet, hogy minél több szükséges dolgot el tudj vinni.

  • Crafting
    Ha a készleted megtelt, elkezdhetsz lőszert, gyógyító tárgyakat vagy más hasznos tárgyakat készíteni.

  • Titokzatos kereskedő
    Különféle helyeken találkozhatsz egy titokzatos kereskedővel, aki különféle fegyvereket és egyéb hasznos eszközöket tud majd eladni neked, később pedig a fegyvereidet is továbbfejlesztheti, hogy a lehető leghatékonyabban tudj minden ellenséget semlegesíteni. Különleges dolgokat is vásárolhatsz tőle, amiket nem játékpénzen vehetsz meg, hanem becserélheted a játék közben összegyűjtött "drágaköveket".

Gold Edition tartalma:

  • Resident Evil 4 alapjáték
  • DLC Separate Ways
    Játssz Ada Wongként, és tapasztald meg a Resident Evil 4 eseményeit az ő szemszögéből, aki válaszolni tud a történet fő cselekményével kapcsolatos kérdésekre. Az alapjátékban elérhető összes akcióparancs mellett a grappling fegyvert is használhatod a terület körbejárásához, de használhatod ellenségekre is.


  • Extra DLC csomag
    4 jelmez és szemüveg Leonnak, 2 jelmez Ashleynek, 2 új fegyver, egy filmzene és egy különleges kincses térkép


Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE szinkron

Értékelések Resident Evil 4 (Gold Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.