Samsung Galaxy SmartTag 2 (4ks), black & fehér

Bruttó ár
41.890 Ft
Nettó ár: 32.984 Ft
 
Termék kódja: 468257
Samsung

Samsung Galaxy SmartTag 2 (4ks), black & fehér [EI-T5600KWEGEU]

A Bluetooth Galaxy SmartTag-ek könnyen rögzíthetők kulcsokhoz, táskákhoz vagy akár a család kedvencéhez. Ha úgy gondolja, hogy elveszett tárgya a közelben van, de nem találja, koppintson a csengőgombra a mobiltelefonján, és kövesse az ismerős hangot, amely a választott hangerőn hívja.

Hogyan működik?

  • 1. Tagelje
    Vigyázni kell valamire? Csatlakoztasson Galaxy SmartTag-et az értéktárgyaihoz!
  • 2. Találja meg
    Ha elvesztette dolgait, csak indítsa el az alkalmazást, és nézze meg, hol voltak utoljára. A lépések visszakövetése egyszerű.
  • 3. Ne aggódjon
    Itt van! A Galaxy SmartTag segítségével intelligens és egyszerű az elveszett tárgyak megtalálása.

A termékről

  • Mindig a helyén
    Nem veszti szem elől az értékeit. A Galaxy SmartTag2 akár 500 napos meghosszabbított akkumulátor-üzemidőt kínál, és erős IP67-es por- és vízvédelmet biztosít, így mindig biztonságos áttekintése van mindenről, ami Önnek számít. Értékelni fogja az Iránytű mód és a Keresés a közelben funkció által kínált intuitív és gyors keresést, vagy az intelligens otthon (IoT) kényelmes vezérlését is, amelyhez mindössze egyszer kell megnyomnia a Galaxy SmartTag2-t.
  • Könnyen használható, gyors keresés
    Intuitív vezérlés, szükségtelen gondolkodás nélkül. A Galaxy SmartTag2 egyre intelligensebbé válik, így bármit, amire szüksége van, bármikor meg tud jelölni, vagy a lokalizátort megváltoztatni a dolgok között. Az IoT eszközökhöz való távoli hozzáférés megkönnyíti az okosotthon vezérlését, a víz- és porállóság (IP67) biztosítja, hogy a lokátor még heves esőben is biztonságosan működjön, az energiatakarékos mód pedig akár 40%-kal is meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.
  • Tagelve és biztonságban
    Nem emlékszik, hová tette a kulcsait, vagy keresi elveszett pénztárcáját? A Galaxy SmartTag2 csatolásával és a SmartThings Find szolgáltatásba való regisztráció után azonnal megtudhatja. Az intelligens helymeghatározó felhasználói felületnek köszönhetően könnyedén megtalálhatja azokat a dolgokat, amelyek fontosak az Ön számára.
  • Mindig a közelében
    Hiányzik valami? Kapcsolja be a Keresés a közelben funkciót, és kapjon könnyen érthető útvonaltervet az iránytűs kijelzőjének köszönhetően.Megérkezett, de még mindig nem látja a SmartThings2-t? Egyszerűen csak "csörgessen" rá, és azonnal tudni fogja, hogy pontosan hol van.
  • Továbbfejlesztett dizájn stílusos tokban
    Intelligens lokátor, amely megfelel Önnek. A Galaxy SmartTag2 biztonságos és divatos lesz a két toknak köszönhetően, amelyek a csúszásgátló mintának, vagy éppen ellenkezőleg, a kellemesen sima szilikon kialakításnak köszönhetően további védelmet nyújtanak az esés ellen. Mindkét tokhoz karabineres gyűrűt is kap, így bárhová könnyedén rögzítheti.

Technikai specifikáció

Általános
Hatótávakár 120m
Bluetooth5.3, LE
VízállóságIP67
KompatibilitásGalaxy eszközök (okostelefonok és táblagépek) Android 9 vagy újabb rendszerrel
ElemCR2032, cserélhető
Elem üzemidejeakár 500 nap
Gombok1
Hangszóróigen
Méretek28.8 x 52.4 x 8 mm
Súly14g

Csomag tartalma:

  • Galaxy SmartTag 2 (4 darabos csomag)
  • beépített elem
  • tű a fedél kinyitásához
  • dokumentáció


Értékelések Samsung Galaxy SmartTag 2 (4ks), black & fehér

Nincs vélemény a termékről.