Samsung Smart M7 32" UHD Monitor, fekete

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
127.390 Ft
Nettó ár: 100.307 Ft
 
Termék kódja: 463297
Samsung

Samsung Smart M7 32" UHD Monitor, fekete [LS32BM700UPXEN]

Smart TV élmény

A Samsung Smart 7 monitor sok mindent elbír önmagában! Képes tükrözni a képet a telefonjáról, nézhet rajta tévét, dolgozhat fel dokumentumot Excelben. És mindezt anélkül, hogy számítógéphez csatlakozna, csak csatlakoztassa az egeret és a billentyűzetet az USB-csatlakozóhoz, és már használhatja is!

A termékről

  • Nézz, játssz és élj stílusosan
    Minden, amire szüksége van, közvetlenül a képernyőn van. Nézzen tartalmat, dolgozzon és csevegjen a Smart Monitoron – mindezt külön számítógép csatlakoztatása nélkül. Kedvenc tartalommegtekintési, termelékenységi és videohívási alkalmazásai be vannak építve. Ennek köszönhetően könnyebben és stílusosabban rendezheti asztalát, így élvezet a használata.
  • Kedvenc programjaid a teredben
    Könnyed szórakozás. Élvezze a Netflixet, a YouTube-ot és más streaming szolgáltatásokat, ha egyszerűen csatlakoztatja a monitort a Wi-Fi hálózathoz. A Samsung TV Plus ingyenes élő és igény szerinti tartalmat is kínál letöltés vagy regisztráció nélkül. Az Univerzális útmutató személyre szabott tartalomajánlásokat kínál.
  • Játssz az intelligens monitoron akár konzol nélkül is
    Hozzáférés több száz Xbox-játékhoz Samsung Smart Monitoron. Az Xbox Game Pass segítségével többé nincs szükség külön konzolra a kedvenc játékaihoz.
  • Termelékenység számítógép nélkül
    Használata számítógép nélkül is lehetséges. Böngésszen a webhelyeken, szerkesszen dokumentumokat és dolgozzon projekteken – mindezt külön számítógép használata nélkül. Az új Workmode segítségével távolról hozzáférhet egy másik számítógéphez, használhatja a Microsoft 365 programokat, sőt Samsung DeX segítségével Samsung mobileszközökhöz is csatlakozhat. Mindez biztosítja a problémamentes munkavégzést.
  • Köszönj a barátaidnak
    Csatlakozzon bármilyen beszélgetéshez. A SlimFit kamera dönthető funkcióval lehetővé teszi a tökéletes szög beállítását népszerű videohívási alkalmazások, például a Google Duo használata közben, amely közvetlenül elérhető a monitorról. Emellett a kamera burkolata és a teljes leválasztás lehetősége mindig védi a magánéletét.
  • Hub otthonába, bármilyen helyiségbe
    Keď Smart A SmartThings segítségével csatlakoztatja a monitort háztartási gépekhez és IoT-eszközökhöz, így otthoni vezérlőközponttá alakítja. Lazítson a világítás leoltásával, a redőny lehúzásával és a termosztát ideális hőmérsékletre állításával – mindezt a Smart Monitor segítségével a tökéletesen nyugodt estéért.
  • Egyszerűen mondja meg, mire van szüksége
    A Far Field Voice funkciónak köszönhetően a hangasszisztenst egyszerűen beszéddel aktiválhatja. Parancsolja közvetlenül a monitorra azt, amire szüksége van – akár távolról is. Ez ennyire egyszerű. Az intelligens monitor támogatja a Bixby és az Amazon Alexa asszisztenseket.
  • Könnyen megjelenítheti a tartalmat nagy képernyőn
    Kényelmes csatlakozás. Az AirPlay integrációnak köszönhetően vezeték nélkül csatlakoztathat Apple eszközt a Smart Monitorhoz, és nagyobb képernyőn nézheti meg a tartalmat. A Smart Monitor segítségével élvezheti kedvenc tartalmait iPhone-ról, iPad-ről, Mac-ről, sőt még az alkalmazásokat, dokumentumokat és webhelyeket is tükrözheti.
  • Élvezze a tartalmat ragyogó részletességgel
    Csodálatos képminőség munkához és játékhoz. A Full HD felbontáshoz képest 4-szer annyi pixelszámmal a Smart Monitor több helyet és gyönyörűen részletgazdag képet biztosít UHD felbontásban. A nap folyamán több munkadokumentumot is megtekinthet egyszerre. Este lenyűgöző 4K minőségben nézhet filmeket.
  • Optimális fényerő, optimális szórakozás
    Kiváló kép éjjel-nappal. A környezeti fényt egy érzékelő érzékeli, amely az adaptív kép funkció segítségével automatikusan beállítja a fényerőt. Még nappali fényben is nézhet sötét, durva drámákat anélkül, hogy hunyorogna és megerőltené a szemét a jobb kép érdekében.
  • Gazdagabb hangzás, valósághűbb élmények
    A beépített hangszóróknak köszönhetően az M7 gazdagabb és valósághűbb hangzást kínál, amely teljesen magával ragad. Az adaptív hang a tartalom típusának megfelelően állítja be a hangot, így minden felhasználó számára kifinomult hangzást biztosít, aki véletlenül a monitor közelében tartózkodik.
  • Csatlakozzon kényelmesen
    Az USB Type-C port lehetővé teszi az áramellátást, az adatátvitelt és akár a kijelzőjelek átvitelét az eszközök között – mindezt egyetlen csatlakozással. Egykapcsolatos architektúrája kellemes, zűrzavar- és stresszmentes munkakörnyezetet biztosít.
  • Fedezd fel a játék rejtett titkát
    Koncentráljon a győzelemre! Állítsa be a képernyőt 21:9-es képarányra, és fedezze fel a rejtett területeket a játékjelenetekben az Ultrawide Game View segítségével. Focimérkőzések közben most többet láthat a pályából, egészen a gólokig. A versenyjátékokban pedig természetes és kiterjedt rálátás nyílik az Ön előtt lévő útra.
  • Kép közvetlenül a csatlakozás után
    Nincs több váltás. Az Automatic Source Switch Plus funkciónak köszönhetően a monitor a csatlakoztatás után azonnal felismeri az újonnan csatlakoztatott eszközöket, és a megfelelő jelforrást jeleníti meg.

Technikai specifikáció

Kijelző
Méret: 32"
Felbontás: 3840 x 2160 (UHD)
Képarány: 16:9
Ívelt: nem
Betekintési szög: 178° (H) /178° (V)
Panel típusa: VA
Fényerő: 300 cd/m2
Kontraszt: 3 000:1 (typ.)
Válaszidő: 4 ms (GTG)
Frissítési frekvencia: 60 Hz
Színtámogatás 1 mld
Felszereltség
Vezeték nélküli kijelző: igen
Vezeték nélküli kapcsolat: WiFi5
Bluetooth 5.2
Csatlakozók: 1x USB-C
2 x HDMI 2.0
3 x USB HUB 2.0
Funkciók, technológiák: Szemkíméli mód
Technológia Flicker-free
Játék mód
Windows tanúsítvány
Game Bar 2.0
HDMI-CEC
Auto Source Switch+
Adaptive Picture
Ultrawide Game View
Operációs rendszer Tizen
Bixby
Far-Field Voice Interaction
TV Plus
Alexa Built-in
Google Duo
SmartThings applikáció támogatása
Mobile to Screen - Mirroring, DLNA
Tap View
Remote Access
Sound Mirroring
ConnectShare
Adaptív hang
Hangszóró: igen
Állvány típusa: SIMPLE
Magasságállítás: nem
Dőlésállítás: -2,0°(-2,0° ~ +2,0°)~+22,0°(±2,0°)
Forgatás: nincs megadva
Pivot: nincs megadva
Falra rögzítés: 100 x 100
Tápellátás
Tápforrás: AC 100~240 V
Típus: Belső tápegység
Energiafogyasztás: 33,2 W
Energetikai osztály: G
Egyéb
Tápkábel hossza 1,5 m
Méretek 716,1 × 517,0 × 193,5 mm állvánnyal
716,1 × 424,5 × 41,8 mm állvány nélkül
Súly: 6,5 kg állvánnyal
5,4 kg állvány nélkül

Csomag tartalma:

  • Monitor
  • Tápkábel
  • HDMI kábel
  • Távvezérlés
  • Dokumentáció


Értékelések Samsung Smart M7 32" UHD Monitor, fekete

Nincs vélemény a termékről.