Speedlink Virtas Illuminated 7.1 Gaming Headset, fekete, használt, 12 hónap garancia

Bruttó ár
5.890 Ft
Nettó ár: 4.638 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 474855
Speedlink
pouzity
Használt - Teljes mértékben működőképes áru, azonnali használatra kész. Hibátlan termékről van szó, amely használat nyomait tartalmazhatja, és a csomagolás csak alapvető tartozékokat tartalmazhat. A termék biztonságos csomagolásához alternatív csomagolás is használható, azaz nem minden esetben eredeti a csomagolása. A fenti árukategóriára 12 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

Speedlink Virtas Illuminated 7.1 Gaming Headset, fekete, használt, 12 hónap garancia [SL-860013-BK]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Teljesen működőképes termék, azonnali használatra kész. Hibátlan termékről van szó, amely használat nyomait tartalmazhatja, a csomag pedig csak alapvető tartozékokat tartalmazhat. A termék biztonságos csomagolásához alternatív csomagolás is használható. A fenti árukategóriára 12 hónap garanciát vállalunk. (azonosító: 12 hónap). Készen állsz egy magával ragadó játékélményre? A VIRTAS Illuminated 7.1 gaming headset akusztikusan a játék kellős közepébe helyezi Önt. Lenyűgöző 7.1 csatornás térhatású hangzás konfigurálható szabadalmaztatott szoftverrel, így még soha nem tapasztalt élményben lehet része. Ez az intenzív és valósághű hangvisszaadás ideális az első személyű lövöldözős játékokhoz, és számos helyzetben döntő előnyt jelenthet. A VIRTAS emellett minden olyan funkciót kínál, amely egy prémium gamer headsettől elvárható. A rugalmas mikrofon bármilyen irányba irányítható, és kristálytiszta hangátvitelt tesz lehetővé, így kiélezett csaták során is hibátlanul kommunikálsz más játékosokkal. A hangerő a praktikus vezetékes távirányítóval is bármikor állítható. A rugalmas fejpánt és az ultrapuha fülkagylók kiváló kényelmet biztosítanak még több órányi játék után is. A játékélményt hangulatos, sokszínű világítás is kíséri. A VIRTAS tehát akusztikailag és optikailag is kiváló választás. Alapinformációk: 7.1 térhatású fejhallgató szabadalmaztatott szoftverrel Többszínű világítás Rugalmas fejpánt Rugalmas mikrofon kar Puha fülvédő Vezetékes távirányító hangerőszabályzóval és mikrofon némítással Meghajtóegységek: 50 mm Fejhallgató frekvenciaválasza: 20Hz-20kHz Fejhallgató impedancia: 32 Hangnyomásszint: 106dB ± 3dB 1kHz-en A mikrofon frekvenciaválasza: 100 Hz - 16 kHz Mikrofon érzékenység: -42dB ± 3dB 1kHz-en Poláris minta: mindenirányú Csatlakozás: USB A Köpenyezett kábel Kábel hossza: 2,2 m Méretek: 200-220 × 190 × 95-220 mm (Sz × Ma × Mé) Súly: 318 g (kábellel együtt)

Értékelések Speedlink Virtas Illuminated 7.1 Gaming Headset, fekete, használt, 12 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.