Sport Tok Swissten Armband 6", fekete

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
Termék kódja: 423657
SWISSTEN

Sport Tok Swissten Armband 6", fekete [32903200]

A Swissten Armband terméket minden olyan sportrajongó számára tervezték, aki szeretné, hogy okostelefonja vele legyen sportolás közben. Ez lehetővé teszi a sporttevékenységek figyelésére, kedvenc zenéinek hallgatására vagy hívások fogadására alkalmas alkalmazások egyszerű használatát. Az érintésvezérlést támogató, teljesen átlátszó elülső fóliának köszönhetően a telefon teljesen hozzáférhető a tokban. A Swissten Armband vízálló anyagból készült, könnyen ellenáll az esőnek és az izzadságnak.

Miért válasszam ?

  • Vízálló anyag: A Swissten Armband vízálló anyagból készült, így könnyen ellenáll az izzadságnak, és nem fogja meglepni az eső sem.
  • Átlátszó fólia: A tok előlapja teljesen átlátszó, így maximálisan megőrzi a kijelző láthatóságát és lehetővé teszi annak kényelmes kezelését.
  • Fényvisszaverő elemek: A tok fényvisszaverő elemekkel van felszerelve, amelyek jelentősen növelik az Ön biztonságát csökkent látási viszonyok esetén.
  • Fülhallgató kivezetése: A tok fülhallgató-kivezetéssel is rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit hallgathassa sportolás közben.
  • Kellemes anyag: A tok kellemes anyagból készült, mely közvetlenül a bőrre helyezve is kellemes.

Technikai specifikáció

Okostelefon mérete: 6 "
Karátmérő: akár 38 cm
Anyag: LYCRA + PVC + ABS
Fényvisszaverő elemek: IGEN


Értékelések Sport Tok Swissten Armband 6", fekete

Nincs vélemény a termékről.