Szobor Masters Collection Thranduil The Woodland King (Hobbit)

Bruttó ár
963.890 Ft
Nettó ár: 758.969 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 432711
WETA

Szobor Masters Collection Thranduil The Woodland King (Hobbit) [WET732779]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Egy exkluzív és fenséges Thranduil The Woodland King szobor a Hobbit című filmből, egy igazi gyűjtőnek nem szabad kihagynia a lehetőséget, hogy ezt a rendkívül egyedi gyűjtő darabot felvegye gyűjteményébe! A Weta Workshop valaha készített legnagyobb 1/6 méretarányú szobra. Thranduil, a trónján ülő Sötét Erdő erdei tündeinek királyát ábrázoló szobor. Rendkívül korlátozott gyűjtőtárgy, a cég csak 400 darabot gyártott !!! Az új-zélandi székhelyű Weta Workshop együttműködött P. Jackson Gyűrűk ura és Hobbit filmtrilógiáin, díszleteket, jelmezeket, páncélokat, fegyvereket, lényeket és miniatúrákat gyártva. Termék kizárólagosság: A Weta Workshop Masters gyűjteményéből Rendkívül limitált kiadás! Csak 400 darabot gyártottak világszerte Kiváló minőségű kivitel Részletes szövethajtások és textúrák Hitelesen részletes szobor a Hobbit című film mintája alapján Főszobrász: Steven Saunders Szobrász segéd: Yorke Yu A termék jellemzői: Engedélyezett termék 1: 6 méretarány Kiváló minőségű PVC-ből és üvegszálból készül Kézzel festett Gyártó Weta Workshop Méretek: Magasság kb. 100 cm Szélesség kb. 105 cm Mélység kb. 92 cm
Szobor Masters Collection Thranduil The Woodland King (Hobbit) - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 1 értékelés alapján.

Értékelések Szobor Masters Collection Thranduil The Woodland King (Hobbit)

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Csaba Dobosi 5 az 5 csillagból! 2022.02.16.
Csak jokat tudok írni a boltról. Gyors ügyintézés, s kiszolgálás, minden kérdésemre megfelelő választ kaptam. Csak ajánlani tudom. Még fogok vásárolni.
Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1