Tesla Smart Sensor Window and Door

Bruttó ár
7.920 Ft
Nettó ár: 6.236 Ft
 
Termék kódja: 448717
Tesla

Tesla Smart Sensor Window and Door [TSL-SEN-DOOR]

Otthonának okos őrzője – ez egy ajtó- és ablaknyitás-érzékelő

Akár nyaralni, akár üzleti útra megyünk, vagy csak egy rendszeres bevásárlókörútra megyünk, a betöréstől való félelem mindig mindannyiunkban él. Ezektől a gondoktól megszabadulhatunk a Tesla Smart Sensor Windows és Door intelligens ablak és ajtó érzékelőivel. Ezeknek a kicsi és nem feltűnő érzékelőknek köszönhetően minden otthonról induló utazás sokkal békésebb lesz. A termék teljes funkcionalitásának biztosítása érdekében javasoljuk a Tesla Smart ZigBee hub központi egységhez való csatlakoztatását.

A termékről

  • Legyen tájékozott bárhonnan
    A Tesla Smart Sensor Window and Door a ZigBee protokollt használja, amely összekapcsolja az otthoni intelligens eszközöket. Így nem marad le semmiről, ami otthon történik. Az ablakok vagy ajtók minden mozgását az érzékelők rögzítik, és azonnal értesítik Önt erről közvetlenül az okostelefonon vagy táblagépen. Az alkalmazás telepítése csak néhány percet vesz igénybe, és a munka egyáltalán nem nehéz.

  • Sem a Google Home, sem az Amazon Alexa nem jelent problémát
    A Tesla Smart Sensor Window and Door a ZigBee protokollt használja munkájában. A készülék vezérlése a Tesla Smart alkalmazással történik, amelyet Android vagy iOS operációs rendszerrel tölthet le telefonjára. Az eszközt a Google Assistant és az Amazon Alexa intelligens személyi asszisztensekhez is csatlakoztathatja. Ez csak még könnyebbé teszi az okosotthonban végzett munkát.

  • Nem kapja el csak úgy
    A nem kívánatos változásokat, amelyekről figyelmeztetést kap, a rendszer két rész távolodásával vagy közelítésével észleli.

  • ZigBee protokoll
    A termék a ZigBee protokollt használó csoportba tartozik, amellyel a termékek kommunikálnak egymással. E termékek megfelelő működéséhez szükség van a Tesla Smart ZigBee Hub központi egységre az okosotthon részeként. Közös hálózatot hoz létre ezeknek a termékeknek, és lehetővé teszi számukra, hogy kölcsönhatásba léphessenek egymással. Például, ha a páratartalom érzékelő megnövekedett értéket észlel, automatikusan értesíti a párátlanítót a Tesla Smart ZigBee Hubon keresztül, amely elindul.


Fő tulajdonságok

  • Energiatakarékos érzékelő
  • Állandó felügyelet mobilalkalmazás segítségével
  • Hangutasítások használatának lehetősége
  • Egyszerű vezérlés

Technikai specifikáció
Tápellátás DC 3 V (CR2032 elem)
Elemek élettartama 2 év
Védelem foka IP20
RF hatótáv nyílt területen > 60 m
Bezdrôtové pripojenie ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4
Üzemi hőmérséklet -10 °C - 40 °C
Applikáció Tesla Smart for Google Android and Apple iOS
Méretek Nincs feltüntetve

Csomag tartalma:

  • Smart Sensor Window and Door
  • Dokumentáció


Értékelések Tesla Smart Sensor Window and Door

Nincs vélemény a termékről.