The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Nintendo SWITCH

+ Ajándék: The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Poster ár 2.090 Ft
Bruttó ár
20.490 Ft
Nettó ár: 16.134 Ft
 
Termék kódja: 419540
NintendoEN szinkron
Szeretél megtakarítani 4.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 15.790 Ft-ért

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD [NSW]

Fedezd fel a Master Sword eredetét a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD-ben a Nintendo Switch konzolhoz!

Ezt a videojáték-klasszikust - eredetileg 2011-ben jelent meg a Nintendo Wii-n - tovább fejlesztették a Nintendo Switch számára. Örülhetünk a gördülékenyebb mozgásszabályozásnak, és az újonnan hozzáadott vezérlésnek a klasszikus gombok segítségével.

A The Legend of Zelda idővonalának elején játszódó történetben Link útnak indul a felhők között található és nagyon idegen világába, hogy megtalálja gyermekkori barátját, Zeldát. Hű kardjuk és pajzsuk segítségével hatalmas ellenségekkel kell szembenézniük, trükkös rejtvényeket kell megoldaniuk, és lebegniük kell az égen az óriási madár, Loftwingnek köszönhetően ebben az epikus kalandban.

A Joy-Con vezérlők lesznek a kardod és pajzsod. Húzza el a jobb Joy-Con vezérlőt, és Link meglendíti a kardját. A bal Joy-Con pajzsként fog szolgálni, amely megvéd az ellenséges támadásoktól. Hasonló mozdulatok használhatók íj használatakor vagy bombák dobásakor. Most először élvezheted ezt a kalandot gombvezérlés segítségével is, amely lehetővé teszi az egész játék "handheld" üzemmódban történő lejátszását, valamint a Nintendo Switch Lite konzolon is.




Értékelések The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Nincs vélemény a termékről.