TP-link Archer AX55 AX3000 kétsávos Wi-Fi 6 router

Bruttó ár
30.690 Ft
Nettó ár: 24.165 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 449497
TP-Link

TP-link Archer AX55 AX3000 kétsávos Wi-Fi 6 router [Archer AX55]

A TP-Link Archer AX55 Wi-Fi router tökéletesen alkalmas a zavartalan internetezésre, de az igényesebb online játékokhoz vagy a jó minőségű videó streaminghez is. A legújabb Wi-Fi 6 technológiát használja, és két sávban működik.

A termékről

  • A Wi-Fi 6 mindent javít
    A Wi-Fi technológia legújabb generációja nagyobb sebességet, alacsonyabb késleltetést és nagyobb kapacitást biztosít, így több egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé az otthoni hálózaton.

  • Hihetetlen sebesség
    A Wi-Fi technológia legújabb generációja nagyobb sebességet, kisebb késéseket és nagyobb kapacitást biztosít, így több eszközt csatlakoztathat egyszerre otthoni hálózatához.

  • Gyorsabb válasz
    Élvezze a zökkenőmentes játékot, a videó streaminget és az élő közvetítést egyszerre. Az OFDMA technológia megerősíti a Wi-Fi hálózatot azáltal, hogy több kliens számára lehetővé teszi egy sáv egyidejű megosztását, miközben csökkenti a késleltetést és a jittert.

  • Csatlakoztasson több eszközt a sebesség csökkenése nélkül
    A Wi-Fi 6 technológiai felépítése mögött fejlett Qualcomm lapkakészlet és nagy kapacitású memória található. Bízzon a gyors kapcsolatban minimális késleltetéssel még csúcshálózati használat közben is. Számíthat a gyorsabb válaszadásra minden alkalommal, amikor rákattint a webböngészőben, és amikor online tartalmat játszik le laptopján és telefonján.

  • Továbbfejlesztett hűtési kialakítás
    Nincs fűtés, nincs teljesítménycsökkenés. A nagyobb hűtő és továbbfejlesztett ház kialakítása hűvösen tartja a Wi-Fi 6-ot, így a hálózat teljes kapacitással működhet különféle környezetben.

  • Wi-Fi jellefedettség az egész házban
    Négy nagy teljesítményű külső antenna erősíti a Wi-Fi jelet az egész házban. A beamforming technológia észleli az eszközöket, és a vezeték nélküli hálózati jelerősséget az irányukban fókuszálja, különösen azokon a helyeken, ahol korábban nehezebb volt elérni.

  • USB 3.0 Portok
    Csatlakoztasson külső meghajtót, és egyszerűen ossza meg fájljait a csatlakoztatott eszközök között. Akár személyes felhőtárhelyet is létrehozhat belőle, és kívülről is biztonságosan elérheti.

  • TP-Link OneMesh
    Szeretne olyan Wi-Fi hálózatot létrehozni, amely az egész otthon lefedettségét tartalmazza? Az Archer AX55 router támogatja a OneMesh technológiát a zökkenőmentes teljes otthon lefedettség érdekében, amely megakadályozza a leállást és a késéseket, amikor az eszközök jelforrások között váltanak.

  • TP-Link HomeShield
    A TP-Link HomeShield fejlett biztonsági szolgáltatásokat nyújt, és biztonságos környezetet hoz létre, amelyben védik családja és hálózata adatait és magánéletét. Valós idejű hálózati szkennelés a potenciális és biztonsági fenyegetések észlelésére.

  • Szülői felügyelet
    Irányítsa internetezésidejét, és tiltsa le a nem megfelelő tartalmakat, hogy megvédje családját az interneten. Blokkolja a nem megfelelő tartalmakat gyermekei számára, és állítsa be az időtartományt a jobb online szokások érdekében.

  • Quality of Service
    A legjobb teljesítmény érdekében előnyben részesítheti kedvenc eszközeit a leggyorsabb kapcsolattal.

  • WPA3 – a kiberbiztonság új szintje
    A legújabb Wi-Fi hálózati biztonsági protokoll, az úgynevezett WPA3, új lehetőségeket kínál a személyes hálózatok kiberbiztonságának javítására. A biztonságosabb Wi-Fi jelszavas titkosítás és a továbbfejlesztett brute force támadás elleni védelem együttesen védi otthoni Wi-Fi-jét.

  • Egyszerű beállítás és kezelés
    Akár az intuitív Tether alkalmazást, akár a TP-Link fejlett webes felületét részesíti előnyben, az Archer AX55 útválasztót néhány perc alatt beállíthatja. A Tether alkalmazás segítségével bármilyen Android- vagy iOS-eszközről kezelheti hálózati beállításait.

  • Értesítés új kapcsolatról
    A telefon értesíti Önt, ha új eszközöket csatlakoztat. Szüntesse meg az összes gyanús kapcsolatot, és blokkolja őket. Ez nagyon egyszerű.

  • Egyszerű firmware frissítés
    Belefáradt a firmware frissítésébe? Az OTA frissítések lehetővé teszik a firmware egyszerű frissítését a kezelőpanelre kattintva. Ha azt szeretné, hogy biztonsága és szolgáltatásai mindig naprakészek legyenek, csak kapcsolja be az automatikus tervet.
Archer-MR400


Technikai specifikáció
Kapcsolat
WiFi 6 szabványok IEEE 802.11ax/ac/n/a 5 GHz
IEEE 802.11ax/n/b/g 2.4 GHz
Sebességek 5 GHz: 2402 Mbps (802.11ax, HE160)
2.4 GHz: 574 Mbps (802.11ax)
WiFi tartomány 3 hálószobás házak
Hardware
Processzor Dual-Core CPU
Ethernet portok 1 × Gigabit WAN Port
4 × Gigabit LAN Ports
USB támogatás 1× USB 3.0 Port
Antenna 4 x rögzített nagy teljesítményű antenna
Átviteli teljesítmény CE: <20 dBm(2.4 GHz)
<23 dBm(5.15 GHz~5.35 GHz)
<30 dBm(5.47 GHz~5.725 GHz)
FCC: <30 dBm(2.4 GHz & 5.15 GHz~5.825 GHz)
Biztonság
WiFi titkosítás WPA
WPA2
WPA3
WPA/WPA2-Enterprise (802.1x)
Hálózati biztonság Szülői felügyelet
Hozzáférés-szabályozás
SPI Firewall
Application Layer Gateway
IP és MAC címek összerendelése
Vendéghálózatok 1× 5 GHz vendéghálózat
1× 2,4 GHz vendéghálózat
VPN OpenVPN
PPTP
Software
Protokollok IPv4
IPv6
WAN típusok Dynamic IP
Static IP
PPPoE
PPTP
L2TP
DHCP Címfoglalás
DHCP Client List
Server
IPTV IGMP Proxy
IGMP Snooping
Bridge
Tag VLAN
DDNS TP-Link
NO-IP
DynDNS
Kezelés Tether App
Web stránka
Tápellátás, üzemelés
Tápegység 12 V / 2 A
Üzemi hőmérséklet 0 - 40 °C
Üzemi páratartalom 10 - 90 %
Egyéb
Rendszerkövetelmények Internet Explorer 11+, Firefox 12.0+, Chrome 20.0, Safari 4.0+ böngésző vagy újabb, vagy más Java-kompatibilis böngésző
Kábel vagy DSL modem (ha szükséges)
Előfizetés egy internetszolgáltatónál (internet-hozzáféréshez)
Tanúsítványok FCC, CE, RoHS
Méretek 261,1 × 134,5 × 41,0 mm

Csomag tartalma:

  • TP-Link router
  • RJ-45 kábel
  • Tápadapter
  • Dokumentáció


Értékelések TP-link Archer AX55 AX3000 kétsávos Wi-Fi 6 router

Nincs vélemény a termékről.