TP-link Tapo P110 WiFi mini aljzat

Bruttó ár
5.790 Ft
Nettó ár: 4.559 Ft
 
Termék kódja: 444664
TP-Link

TP-link Tapo P110 WiFi mini aljzat [Tapo P110]

Okos intelligens aljzat

A TP-Link Tapo P110 intelligens aljzattal kényelmesen, távolról is vezérelheti és kezelheti a csatlakoztatott eszközöket. A készülék a hálózatra való csatlakozáson túl intelligens energiafogyasztás mérési funkciót is kínál, így mindig áttekintést kap arról, hogy a csatlakoztatott készülék anyagilag mennyibe fog kerülni. Töltse le telefonjára a Tapo alkalmazást, ahol minden eszköz jól látható lesz, és megtalálja a szükséges információkat. A távoli ki- és bekapcsolás mellett az alkalmazáson keresztül beállíthat egy naptárt automatizáláshoz, időzítőhöz vagy távolléti módhoz. Az applikáción keresztüli vezérlés mellett az aljzat támogatja a hangasszisztenseket is.

A termékről

  • Távvezérlés
    Miután csatlakoztatta a készüléket egy intelligens aljzathoz, kényelmesen, távolról vezérelheti, bárhol is van. Töltse le a telefonjára a Tapo alkalmazást, amelyen keresztül irodából, boltból, vagy akár nyaralás közben is hozzáférhet a készülékekhez a világ másik felén.

  • Hangasszisztensek támogatása
    Az alkalmazáson keresztüli vezérlés intuitív és egyszerű. Ha azonban nincs kéznél okostelefon, aktiválhatja a hangsegédeket, és hangparanccsal módosíthatja a beállításokat. Az aljzat kompatibilis az Alexával és a Google Asszisztenssel.
  • Energiamegtakarítás
    Az intelligens aljzat a készülék távoli vezérlése mellett a fogyasztott energia mérésére is alkalmas. Tartson áttekintést az egyes készülékek használatával kapcsolatos költségekről. Az alkalmazásban valós időben láthatja energiafogyasztását, így módosíthatja a fogyasztást a megtakarítás érdekében.

  • Programozható terv
    Soha nem kell a világítás kézi lekapcsolására vagy a fűtés többszöri beállítására gondolnia. Programokat és időzítőt is ütemezhet a konnektornál a még okosabb és kényelmesebb élet érdekében. Könnyen kiválaszthatja, hogy a csatlakoztatott eszközök mikor kapcsoljanak be és ki, hogy felügyelet nélkül hagyhassa őket.

  • Egyszerű egykattintásos vezérlés
    Hozzon létre csoportokat, ahol több eszközt csatlakoztathat egymáshoz. Ezt követően egyetlen művelettel egyszerre vezérelheti őket az alkalmazásban.

  • Kompakt dizájn
    Az intelligens aljzat kisebb lakásokba és irodákba is alkalmas. Kis méretű, és még csatlakoztatás után is biztosítja, hogy a környező dugaszolóaljzatok teljes mértékben hozzáférhetőek maradjanak, így szükség esetén rendelkezésre állnak.

  • Automatikus mentés, ha a kapcsolat megszakad
    Ha az áramellátás szünetel vagy az internetkapcsolat megszakad, az aljzat automatikusan megjegyzi a kezdeti állapotot. Az újracsatlakozás után a korábbiak szerint fog működni, hacsak nem választ másik beállítást. Elérhető az előző állapot, a készülék leállítása (ideális fűtéshez) és bekapcsolt üzemmód.

  • Biztonságos használat
    A fejlett négyszeres védelem biztosítja a csatlakoztatott eszközök biztonságos használatát és működését. A fiók tűzálló anyagból készült, ellenáll a manipulációnak és a gyerekek általi kinyitásnak. A korrózió nem hatol belé, így a csatlakozások mindig stabilak és hibátlanul működnek.

  • Megosztás a családdal
    Megoszthatja a konnektor és a csatlakoztatott készülékek vezérlését más családtagokkal, csak állítsa be hozzáférésüket az alkalmazásban.

  • Away mód
    Ha nincs otthon, aktiválja az Away módot. Szimulálja az Ön jelenlétét – programozott időpontokban kapcsolja be és ki a csatlakoztatott eszközöket, így elriaszthatja a hívatlan vendégeket.


Fő tulajdonságok

  • Az aljzat lehetővé teszi a csatlakoztatott eszköz távoli vezérlését
  • Folyamatosan figyeli a csatlakoztatott készülék energiafogyasztását
  • Automatizálás, időzítő beállítási lehetőség
  • Egyszerű vezérlés az alkalmazáson keresztül vagy hanggal
  • A Távollét mód megvédi otthonát, amíg távol van

Technikai specifikáció
Funkció Intelligens aljzat
Protokoll IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 4.2 (csak az integráció miatt)
Vezeték nélküliség típusa 2,4 GHz
Rendszerkövetelmények Android 4.4 vagy újabb, iOS 9.0 vagy újabb
Tápkövetelmények AC 220-240 V~50/60 Hz 10 A
Maximális terhelés 3680W, 16A
Tanusítványok CE, RoHS
Gombok Bekapcsológomb állapotjelző LED
Méretek 51 x 72,0 x 40 mm

Csomag tartalma:

  • TP-Link aljzat
  • Dokumentáció


Értékelések TP-link Tapo P110 WiFi mini aljzat

Nincs vélemény a termékről.