TrueLife NannyCam H32 - videó gyermekfigyelő

+ Ajándék: TrueLife pikniková deka 1410 ár 4.090 Ft
Bruttó ár
37.990 Ft
Nettó ár: 29.913 Ft
 
Termék kódja: 412409
TrueLife

TrueLife NannyCam H32 - videó gyermekfigyelő [1532285]

A TrueLife NannyCam H32 egy digitális videó funkcióval ellátott bébiszitter figyelő. Tiszta 3,2 hüvelykes LCD kijelzővel, szobahőmérővel és automatikus éjszakai üzemmóddal. Az audió- és videóátvitel kiváló minőségű éjjel -nappal. Nyugodt és biztos lehet abban, hogy minden rendben van a szeretteivel, mert a használt 2,4 GHz -es digitális technológia biztonságos és stabil jelet hoz.

 

  • Hasznos használat: Csatlakoztassa a bébifigyelőt és a kamerát, kapcsolja be, és azonnal láthatja az élő adást. Megbízhatóan működik 300 méteres távolságig nyílt terepen. A lakásban vagy a házban akár 100 m -es távolságig is számíthat stabil adatátvitelre.
  • Tiszta kép: Sötétedés után az infravörös LED -ek automatikusan aktiválódnak, és nagy felbontásban élvezheti a baba alvását. A nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően áttekintést kaphat gyermeke tevékenységéről.
  • Egész nap nem kell aggódnia: A 3,2 hüvelykes kijelzővel egész nap anélkül mozoghat a szülői bázisban, hogy aggódnia kellene az áramforrás miatt. Ha a VOX mód be van kapcsolva, akkor az akkumulátor elég nagy ahhoz, hogy a bázis akár 24 órát is kibírjon.
  • Hőmérőként is szolgál: A fényképezőgép hőmérséklet -érzékelőjének köszönhetően az LCD -kijelzőn mindig látni fogja a gyermekszoba aktuális hőmérsékletét. Gyermeke még nem rendelkezik olyan jó testhőmérséklet -szabályozással, mint Ön, így még egy enyhe hőmérsékletváltozás is aggaszthatja.
  • A hang megnyugtatja a gyermekét: Amikor elalszik, néha a babának hallania kell megnyugtató hangokat. A 8 nyugtató dallam közül egyet választhat, amely segít megnyugtatni a babát.
  • Nincs korlátozás: Az USB -töltésnek köszönhetően áramforrás helyett használhat tápegységet, így viheti a videós bébiszittert az útra, vagy teljes mértékben kihasználhatja a szabadban áram nélkül, például a babakocsit nézheti a kertben vagy az erkélyen is.
  • VOX mód: Aktiválja a VOX módot, hogy takarékoskodjon az akkumulátorral. Ha a VOX mód aktiválva van, az élő nézet rövid szünet után kikapcsol, és a hangátvitel korlátozva lesz az akkumulátor kímélése érdekében. Ez a beállítás ideális az éjszakai gyermekfelügyelethez.

Technikai specifikáció

Szülői egység méretei 120 × 70 × 17 mm
Gyermek egység méretei 67 × 106 × 25 mm
Hatótávolság (optimális körülmények között) 300m
LCD kijelző 3,2"
LCD kijelző felbontása 320x240 / 20fps
Szülő alap akkumulátor Li-Polymér 750 mAh
Éjszakai látás Igen(5 m)
Kétirányú kommunikáció (beszéljen vissza)(Talk back) Igen
Hangerőszabályozó Igen
VOX mód (mozgás- és hangjelzés) Igen
VOX funkció érzékenység szabályozása Igen
Hatótávolság Igen
A szülői egység akkumulátorának kijelzője Igen
Szobahőmérséklet jelző Igen
Ébresztőóra Igen
Dallamok (altatódalok) Igen
USB -töltés lehetősége külső forrásokból (powerbank) Igen
Frekvenció 2.4 GHz


Értékelések TrueLife NannyCam H32 - videó gyermekfigyelő

Nincs vélemény a termékről.