TT Isle of Man 2: Ride on the Edge Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ TT Isle of Man 2: Ride on the Edge - PC DVDTT Isle of Man 2: Ride on the Edge - PS4TT Isle of Man 2: Ride on the Edge - NSW
Bruttó ár
18.390 Ft
Nettó ár: 14.480 Ft
 
Termék kódja: 405874
BigBenEN szinkron
Szeretél megtakarítani 4.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 14.290 Ft-ért

TT Isle of Man 2: Ride on the Edge [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Verseny közel 60 kilométeres extrém technikai pályákon veszélyes sebességgel, amely realisztikus lovas készséget igényel ... ilyen kihívás vár rád a TT2-ben! Számos új funkció vár rád: nyílt világ, kifinomult fizika, klasszikus kerékpárok és még sok más. Kétségtelen, hogy ez a világ egyik legveszélyesebb motoros versenye. A TT Man-szigeten - Ride on the Edge 2, bizonyítani fogja, hogy méltó a különbözõ bajnokságokra, hogy végül meghódítsa a Snaefell Mountain Course-t, egy 60 kilométeres pályát kanyargós és egyenes szakaszokkal, amely a képességeit a legszélsõ irányba viszi. A TT2 17 további pályát, 18 különféle kerékpárt kínál, beleértve a klasszikus modelleket és a hivatalos versenyzõket. És most még realisztikusabb a teljesen átalakított fizika és a hûen reprodukált lovas mozgásoknak köszönhetõen. Hangolja be a kerékpárt, javítsa a teljesítményét, és valós idõben figyelje adatait, hogy elég versenyképes maradjon. A TT2 egy vadonatúj nyitott világot is kínál, egy motoros-paradicsomot, ahol kipróbálhatja a kerékpáros beállításait, és tapasztalatokat szerezhet a TT-sziget címe elnyerése érdekében!

Értékelések TT Isle of Man 2: Ride on the Edge

Nincs vélemény a termékről.