Vákumfólia Lauben Sous Vide Foil 2805

Bruttó ár
2.890 Ft
Nettó ár: 2.276 Ft
 
Termék kódja: 433743
Lauben

Vákumfólia Lauben Sous Vide Foil 2805 [LBNSVF05]

A Lauben Sous Vide fólia minden szokásos vákuumcsomagolóval kompatibilis. A meghosszabbított 5 m-es hossznak köszönhetően számos remek ételhez elegendő. Ráadásul a vákuumzárral lezárt élelmiszerek akár ötször tovább is elállnak, tökéletes segítőtárs a pazarlás és a romlott élelmiszerek kidobása elleni küzdelemben. A fólia alkalmas hűtőszekrénybe, fagyasztóba, mikrohullámú sütőbe és sous vide főzéshez. Ezután mosogatógépben mosható, így többször is használható.

Miért válasszam a Lauben Sous Vide Foil 2805 terméket

  • BPA mentes, kifejezetten sous vide ételek elkészítésére és tárolására fejlesztették ki: Az anyag megfelel minden EU előírásnak, és mivel 100%-ban BPA mentes, ezért teljesen ártalmatlan az egészségre. Egy speciális technológiának köszönhetően ezt a fóliát 100 °C-os víz forralására tervezték, hogy soha ne szabaduljanak fel egészségtelen anyagok. Az összes európai szabványnak való megfelelés magától értetődő.
  • Univerzális felhasználás: Fóliába zárható mindenféle tárgy, például ékszerek és egyéb értéktárgyak – így védve vannak a levegő páratartalmától vagy más környezeti hatásoktól, akár utazáskor, akár otthoni széfben.

Technikai specifikáció

Szélesség 28 cm
Hossz 5 m
Minden hagyományos vákuumcsomagolóval kompatibilis
Teljesen ártalmatlan az egészségre
Kifejezetten sous vide főzéshez és élelmiszerek tartósításához fejlesztették ki
Alkalmas fagyasztóba
Mosogatógéphez alkalmas
Mikrohullámú sütőhöz alkalmas

Csomag tartalma:

  • 1 x vákuumfólia
  • Dokumentáció


Értékelések Vákumfólia Lauben Sous Vide Foil 2805

Nincs vélemény a termékről.