Vezeték nélküli vezérlő PlayStation 5 DualSense, sterling ezüst

Bruttó ár
29.290 Ft
Nettó ár: 23.063 Ft
 
Termék kódja: 467813
SONY

Vezeték nélküli vezérlő PlayStation 5 DualSense, sterling ezüst [CFI-ZCT1W]



Játssz új fémes stílusban a Deep Earth kollekció DualSense vezeték nélküli vezérlőivel!


Ezt a kollekciót bolygónk mélyéről származó jellegzetes tónusok ihlették. Rajtad múlik, hogy melyik árnyalatot választod, legyen az tüzes vulkáni vörös (Volcanic Red), csábító kobaltkék (Cobalt Blue) vagy elegáns ezüst (Sterling Silver). A színeket fémes bevonat dúsítja, ami egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönöz nekik.

Még intenzívebb játékélmény az innovatív PS5 kontrollerrel!

Fedezd fel a mélyebb, magával ragadó játékélményt, amely a tenyeredben kelti életre az eseményeket! A DualSense vezeték nélküli vezérlő magával ragadó tapintási visszajelzést, dinamikus adaptív triggereket és beépített mikrofont kínál, mindezt egy ikonikus, kényelmes kialakításba integrálva.

Haptikus visszajelzés
A kontroller új lehetőségeket kínál a vibrációs funkciók terén, ahol a régi rumble technológiát leváltja a haptikus visszajelzés, amelynek hála a játékosok a visszajelzések szélesebb skáláját érzékelhetik a még jobb élmény érdekében.

Adaptív gombok
A fejlesztők beállíthatják az egyes gombok ellenállását a játékcímekben, ami különböző felhasználási lehetőségeket kínál olyan akciókban, mint például íjhúzás, különböző fegyverek lövöldözése vagy változó terepen való vezetés.

Beépített akkumulátor
Töltsd fel és játssz az USB Type-C porton keresztül!

Létrehozás gomb
Rögzítsd és közvetítsd a játék legjobb pillanatait a Létrehozás gombbal. A létrehozás gomb az úttörő MEGOSZTÁS gomb sikerére épít, és további lehetőségeket kínál a játékosoknak játéktartalom létrehozására és kalandjaik élőben történő közvetítésére a világnak.

Mozgásérzékelő
A vezérlő beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal rendelkezik, amely rögzíti a DualSense vezeték nélküli vezérlő mozgását, dőlését és forgását

Beépített hangszóró
Adj extra dimenziót játékaidnak a kontrollerről érkező, pontosabb hangeffektusokkal.

Integrált mikrofon és headset port
Csevegj barátaiddal online a beépített mikrofon segítségével vagy fejhallgató csatlakoztatásával! A hangrögzítést könnyedén be- és kikapcsolhatod a dedikált némító gombbal.

Termékvideó


Értékelések Vezeték nélküli vezérlő PlayStation 5 DualSense, sterling ezüst

Nincs vélemény a termékről.