Way of the Hunter: Hunting Season One Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Way of the Hunter: Hunting Season One - PS5
Bruttó ár
11.690 Ft
Nettó ár: 9.205 Ft
 
Termék kódja: 467459
THQEN szinkron

Way of the Hunter: Hunting Season One [Xbox Series X|S]

A játékról

A Way of the Hunter: Hunting Season One ennek a friss és hiteles vadászszimulációnak a legújabb kiegészítése. A hatalmas vadonban a játékosok beteljesíthetik vadászati ??álmaikat. A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi számtalan történet követését a világ vadászterületein, elsajátíthatja az etikus vadászat kihívásait, és megoldhatja az etikátlan viselkedés bonyolult eseteit. Vagy elmehet ingyenes vadászatra, és felfedezheti Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait, hogy megismerje a környezetet, az állatok viselkedését és az állatok egészségének kezelését, hogy megszerezze a legritkább és leglenyűgözőbb trófeákat.

Ez a legújabb kiadás 4 óriási vadászterületet, valamint gyors terepjáró UTV-ket tartalmaz. Mindezt a Hunter's Pack kozmetikai cikkeivel egészítettük ki: egy gyönyörűen díszített antik vadászpuska, egy autó terepszínű festése és egy lenyűgöző fából faragott szobor az erdélyi vadászháza számára.


Fő tulajdonságok

  • 4 nagyszerű vadászterület: Pacific Northwest, Erdély, Alaszka és Afrika

  • 45 különböző típusú állat

  • Puskák, számszeríjak, sörétes puskák és íjak nagy választéka

  • Vezessen terepjáróval vagy gyors UTV-vel

  • Játékmódok: ingyenes vadászat, történet és többjátékos kooperáció

  • Gondoskodjon a csordákról, és szerezze be a leglenyűgözőbb trófeákat a vadászházakba

  • Tartalmazza: DLC Hunter's Pack: sörétes puska gravírozással, autófesték és fából faragott muflon szobor a kunyhóhoz

Hunting Season One négy remek DLC-t tartalmaz:

  • Tikamoon Plains – hatalmas új halászat Afrikában. Fedezze fel a változatos tájat a szélfútta hegyektől a halálos sivatagokon át a hatalmas, élettől hemzsegő szavannákig! Malachi professzionális vadászvezetővel együtt csatlakozzon kalandorok egy csoportjához, akik utazásra indulnak Tikamoon Plains magával ragadó világába, amelyet az afrikai vadon ihletett. Tartalmaz íjvadászatot és 2 kiváló vadászíjat.

  • Aurora Shores – lélegzetelállító vadászterület az USA legészakibb részén, az alaszkai vadonban. A Wildlife Trooper School frissen végzett hallgatójaként az a feladat, hogy megvédje Aurora Shores természeti erőforrásait. Fedezze fel az érintetlen természetet a vadon élő állatok gazdag populációjával, mint például a kodiak medve, a nyugati wapiti, az erdei bölény és még sok más! Számszeríjakat tartalmaz.

  • Hunter's Pack – egy sörétes puska metszetekkel, autófestékkel és egy fából faragott muflon figurával a házikóba.

  • UTV Pack – egy vadászterület megismerése autóban nehéz lehet, gyalogosan pedig örökké tarthat. Ez a vadonatúj UTV segít megbirkózni meredek lejtőkkel és a kihívásokkal teli tereppel. Ez az ingyenes tartalom egy terepjárót tartalmaz három színsémában, amelyek megvásárolhatók a játékon belüli boltban.

Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok

Értékelések Way of the Hunter: Hunting Season One

Nincs vélemény a termékről.