F1 2021: The Official Videogame [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
8.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 432701
Electronic

F1 2021: The Official Videogame [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Minden történetnek kezdete van az F1® 2021-ben, az FIA hivatalos 2021-es FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™ videojátékában. Élvezd a lenyűgöző új F1® 2021 funkciókat, beleértve az izgalmas "Braking Point" történetet, a két játékos karriert, és kerülj még közelebb a kezdethez a "Real-Season Start" segítségével. Vidd a csapatot a csúcsra az elismert tízéves "My Team" karrier módban, vagy haladj fej-fej mellett osztott képernyős és többjátékos módban. Merülj el bolygónk legnagyobb versenyzői "látványában", és versenyezz hiteles felállással, amely húsz hősies pilótát és tíz ikonikus csapatot tartalmaz a 2021-es szezonból.
 • „Braking Point“ - izgalmas, új történetélmény.
 • Új játékmódok: Karrier két játékos számára és ‘Real-Season Start’.
 • My team mód - hozz létre egy versenyzőt, válassz szponzort, motorszállítót, vegyél fel egy csapattársat, és indulj a 11. csapatként.
 • Továbbfejlesztett járművezetői statisztikák, amelyek most tartalmazzák a "beállítottságot" és a csapat számára fontos új osztályi eseményeket, amelyekkel foglalkozni kell.
 • Osztott képernyő két játékos számára.
 • Alkalmi verseny lehetőségek a lazább versenyekhez, míg az új Expert opciók a tapasztalt játékosok számára még nagyobb irányítást biztosítanak.
 • Elismert tízéves karriermód, beleértve a frissített kutatási, fejlesztési és gyakorlati programokat, valamint új gyors eljárásokat.
 • Belefoglalták a Formula 2 ™ is, amely az F1® edzőterme, rövid, közepes vagy teljes szezon lehetőségével, valamint a 2020-as és a 2021-es* szezon tartalmával.
 • Esports - játékterület az online kvalifikációs eseményekhez, a legfrissebb hírekhez és még az új F1® Esports Challenger és Pro Series versenyek megtekintéséhez is. Az F1 2021: The Official Videogame előrendelésével hozzáférést kapsz a Braking Point tartalmához is. Ünnepeld az F1® 2021 kiadást exkluzív játékelemekkel, amelyeket az új „Braking Point“ történet kitalált sztárjai ihlettek. Szereld fel őket, hogy úgy versenyezzenek, mint Devon Butler, Aiden Jackson és Casper Akkerman:
 • Karakter-avatar, Car livery, ruha, kesztyű, sisak, rádióhangok.
 • 5000 PitCoin virtuális valuta, amelyet el lehet költeni a játékban.
  f1_2021_preorder
  F1_all_screen
  Az Online multiplayer mód PlayStation Plus előfizetést igényel!

  Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!


 • Értékelések F1 2021: The Official Videogame [PS4] - BAZÁR (használt termék)

  Nincs vélemény a termékről.