NBA 2K21 [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
8.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 410952
2K

NBA 2K21 [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Az NBA 2K21 kiterjedt fejlesztéseket hoz grafikai kidolgozottság és játszhatóság terén, gazdag kompetitív és közösségi online funkciókat, és különböző és mély játékmódokat. Valamint az NBA kosárlabda minden aspektusába és kultúrájába kínál egy teljesen új és kivételes elmerülést - ahol minden a játékról szól. A kompatibilitás biztosítása érdekében az új és jelenlegi konzolokkal a játékhoz hozzáadtak néhány új elemet, mint a MyTEAM Cross-Progression (lehetővé teszi a MyTEAM Points pontok, Tokenek, kártyák és játékhaladás átvitelét) és a Shared VC Wallet (minden vásárlás és jutalom átvitele). Az NBA 2K21 az új generációs konzol esetében drasztikusan gyorsabb játékbetöltést kínál, hihetetlenül hű vizuális kidolgozást, és megönthetetlenül átdolgozott játszhatóságot és gazdag tartalmat minden rajongó és játékos számára.
A játék aktív internetkapcsolatot és további fájlok letöltését igényli.


Értékelések NBA 2K21 [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.