Agatha Christie Hercule Poirot: The First Cases Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Agatha Christie Hercule Poirot: The First Cases - XBOX ONEAgatha Christie Hercule Poirot: The First Cases - NSW
Bruttó ár
11.690 Ft
Nettó ár: 9.205 Ft
 
Termék kódja: 433962
MicroidsEN szinkron

Agatha Christie Hercule Poirot: The First Cases [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Fedezzen fel egy bűnügyi történetet a híres Hercule Poirot nyomozó titokzatos fiatalságából. Agatha Christie - Hercule Poirot: Az első esetek egy detektív- és kalandjáték, amelyben Hercule Poirot az egyik első ügyében játszott, mielőtt legendás detektívvé vált. Hercule Poirot gyermekkori nyomozóként meghívást kap a befolyásos Van den Bosch család fogadására, hogy bemutassa lányuk eljegyzését. A vendégek közötti feszültség azonban fokozódik, ahogy hóvihar esik a városra, ami mindenkit csapdába ejtett az uradalomban. A boldog eseményt hamarosan megzavarja az egyik vendég meggyilkolása… Poirot a megfelelő helyen a megfelelő időben azonnal keresni kezd. Milyen rejtett titkokat és halálos versengéseket tárnak fel? Fedezze fel a legendás nyomozót egy elmondhatatlan bűnügyi történetben. Játssz Hercule Poirot szerepében Oldjon meg egy bonyolult gyilkossági ügyet, ahol mindenkinek van rejtegetnivalója. Fedezze fel, mi rejlik a Van den Bosch család megtévesztő megjelenése mögött. Kérdezzen meg minden gyanúsítottat, és szerezzen tőlük létfontosságú információkat anélkül, hogy tudná. Figyelje meg a gyanús magatartást a felső osztály sötét titkainak és rivalizálásának feltárásában. Nézzen meg egy luxus házat, amely tele van eltemetett rejtélyekkel. Többet találni, mint egy gyilkost ... Használja tehetségét a levonáshoz, és kapcsolja össze a nyomokat gondolattérképében.

Értékelések Agatha Christie Hercule Poirot: The First Cases

Nincs vélemény a termékről.