Armored Core 6: Fires of Rubicon (Launch Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Armored Core 6: Fires of Rubicon (Launch Kiadás) - PC CIABArmored Core 6: Fires of Rubicon (Launch Kiadás) - PS4Armored Core 6: Fires of Rubicon (Launch Kiadás) - Xbox Series X|S
Bruttó ár
14.890 Ft
Nettó ár: 11.724 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 461609
BandaiEN szinkron

Armored Core 6: Fires of Rubicon (Launch Kiadás) [PS5]

A termékről

Az Armored Core VI: Fires Of Rubicon egy új akciójáték, amely az Armored Core sorozat koncepcióján alapul, és a FromSoftware legújabb akciójáték-fejlesztési ismereteit használja fel. A tipikus akciójátékot használja, és egy teljesen új akcióélménnyel gazdagítja a sorozatot.

Rejtélyes új anyagot, a Rubicon 3-at fedeztek fel egy távoli bolygón. Energiaforrásként ettől az anyagtól azt várták, hogy drámai mértékben javítja az emberiség technológiai és kommunikációs képességeit. Ehelyett az anyag katasztrófát okozott, amely lángokba és viharokba borította a bolygót és a környező csillagokat, létrehozva a Burning Star Systemet.

Majdnem fél évszázaddal később ugyanez az anyag ismét megjelent a Rubicon 3-on, a mára szennyezett és katasztrófa által körülvett bolygón. Idegen vállalatok és ellenállási csoportok küzdenek az anyag ellenőrzéséért. A játékos szabadúszó zsoldosként beszivárog Rubiconba, és azon kapja magát, hogy vállalatokkal és más frakciókkal küzd az anyagért.


Fő tulajdonságok

 • Izgalmas boss-harcok
  Használj sokféle támadó és védekező taktikát közelharcban és hosszú távon egyaránt, hogy legyőzd az erős ellenséges főnököket.

 • Dinamikus mindenirányú csaták
  Irányítsd robotodat gyors iramú, többirányú csatákban, és használd mobilitását a földön és a levegőben a győzelem biztosítására.

 • Szabd testre robotod játékstílusodnak megfelelően
  Fedezd fel a játékmenet és a harci stílusok széles választékát a robotok felépítésének testreszabásával a küldetések között. Válaszd ki és szereld fel a kívánt alkatrészeket egy robusztus testreszabási rendszer segítségével, amely drámai módon megváltoztathatja játékstratégiádat, manőverezőképességedet és harci stílusod, amikor az akció igazán beindul.


Launch Edition tartalma:

 • Armored Core VI: Fires Of Rubicon játék
 • Plakát
 • Művészi kártyák
 • Matricák

Trailer


Értékelések Armored Core 6: Fires of Rubicon (Launch Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.