Assassin’s Creed: Mirage Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Assassin’s Creed: Mirage - PS4Assassin’s Creed: Mirage - PS5
17.490 Ft
11.990 Ft
Nettó ár: 9.441 Ft
 
Termék kódja: 451003
UbisoftEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.290 Ft-ért

Assassin’s Creed: Mirage [Xbox Series X|S]

Éld át Basim történetét!

O hre

Élvezd Basim történetét, aki egy ravasz utcai rabló, és borzalmas látomásai vannak, aki a 9. századi Bagdad zsúfolt utcáin keresi a válaszokat! Egy titokzatos, ősi társaság segítségével - aminek neve Titokzatosság - halálos bérgyilkos-mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, amilyet soha nem is képzelt.




Fő tulajdonságok

  • Fedezz fel egy gondosan kidolgozott, akció-kaland történetélményt, amely egy lázadó fiatal elegáns bérgyilkossá válását követi!
  • Menj el Alamutba, az Assassinok legendás otthonába, ahol a Testvériség alapjait tették le, ezzel a szívből jövő tisztelettel a játék előtt, amely az egészet elindította!
  • Élvezd a címet 15 éve meghatározó ikonikus funkciók és játékmenet modern megjelenését, miközben parkour segítségével zökkenőmentesen mozoghatsz a városban, és minden eddiginél brutálisabb merényletekkel lopva iktathatod ki a célpontokat.
  • Fedezz fel egy hihetetlenül lakott és nyüzsgő várost, amelynek lakói reagálnak minden lépésedre, és fedezd fel a négy egyedi városrész titkait Bagdad aranykorában!

Trailer


Értékelések Assassin’s Creed: Mirage

Nincs vélemény a termékről.