Assassin’s Creed: Odyssey CZ [PS4] - BAZÁR (használt)

Bruttó ár
3.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 389114
UbisoftCZ feliratok

Assassin’s Creed: Odyssey CZ [PS4] - BAZÁR (használt)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék a felvásárlásból származik, 100% -ban funkcionális és tesztelt nem sérült csomagolás, karcmentes anyag 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

" Írd meg saját legendás Odüsszeádat és élj át izgalmas kalandokat egy világban, amelyben minden választás fontos. Halálra ítélve a saját családoddal egy csodálatos útra indulsz, ahol legendás görög hőssé válsz, felfeded múltad titkait. Találd meg saját utadat egy emberek és istenek által alkotott világban, ahol az ég és a föld összeér. Találkozz ismert görög antik személyiségekkel, légy jelen fontos történelmi pillanatoknál, melyek a nyugati civilizációt alakították. Az Assassin's Creed Odyssey választás lehetőségét helyezi előnybe. Az újdonságoknak és a játék elemeknek köszönhetően egyedül kiválaszthatod, melyik hős szeretnél lenni, választásod alakítja a környező világot. Az érdekes karakterekkel való kapcsolatodat döntéseiddel alakítod, melyekkel meghatározod sorsodat. Vezérelj egészen új képességeket, alakítsd hősödet a játék stílushoz, indul el a harcba Görögországon keresztül, légy véres harcok részese a földön és tengereken, válj igazi legendás hősség.
 • A sorozatban először választhatsz Alexios vagy Kassandra hősei között.
 • Válassz számukra felszerelést és fejleszd képességeiket. Fejlesztheted hajóikat útjaikra, melyek aztán Görögország legendás hőseivé tesznek.
 • Fedezd fel Görögországot és annak aranykorát. Indul el a havas hegycsúcsokon, és az Égei tengeren.
 • Találkozz érdekes karakterekkel, harcolj a kegyetlen zsoldosokkal és még sok minden más vár rád.
 • Döntéseid meghatározzák a körülötted lévő világot, több mint 30 órányi dialógusnak, válasz lehetőségeknek és több lehetséges játék befejezésnek köszönhetően.
 • Élj át egy élő dinamikus világot, amely állandóan fejlődik és reagál minden döntésedre.
 • Mutasd be harci képességeidet, változtasd meg az peloponnészoszi háború eredményét.
 • Spárta és Atén hatalmas ütközetei, 150 vs 150 katona harcmódban.
 • Keress felfedezetlen helyeket, találj rejtett kincseket vagy törj utat flottáddal a tengeri harcokban.
 • Alakítsd hajód külsejét, fejleszd fegyvereit és növeld embereid mennyiségét egyedi bónuszokkal, hozz létre saját tengeri harci stílust..
 • Fedezd fel a mítoszok és legendák világát. Az antik rituáléktól a híres szobrokig, állj szembe a legendás görög karakterekkel, fedezd fel a mitológiai szörnyek, mint a Medúza vagy a Minotaurusz valós lényét.
 • Értékelések Assassin’s Creed: Odyssey CZ [PS4] - BAZÁR (használt)

  Nincs vélemény a termékről.