Assassin’s Creed 3 (Remastered) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt)

Bruttó ár
6.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 397167
Ubisoft

Assassin’s Creed 3 (Remastered) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék a felvásárlásból származik, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, karcmentes anyag 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

Az ősi Egyiptom, a magasztosság és intrikák földje, eltűnőben van a hatalomért folytatott harcok közepette. Leplezz le sötét titkokat és elfeledett legendákat, miközben eljutsz az assassin testvériség eredetének egy kulcsfontosságú pillanatához.

  • Hajózz a Níluson, fedezd fel a piramisok titkait, vagy harcolj veszélyes ősi frakciók és vadállatok ellen e hatalmas, kiszámíthatatlan világ felfedezése közben.
  • Vegyél részt számos küldetésben és izgalmas történetben, miközben erős és emlékezetes karaktereket ismerhetsz meg a leggazdagabb nemesektől egészen a legkétségbeesettebb kitaszítottakig.
  • Tapasztald meg a harc egy teljesen új módját. Fegyverek tucatjait szerezheted meg, és használhatod, amelyek különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, és ritkasággal bírnak. Fedezd fel a mély fejlődésmechanikát, és teszteld képességeidet egyedi és erős ellenfelek ellen.

  • Értékelések Assassin’s Creed 3 (Remastered) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt)

    Nincs vélemény a termékről.