Assassin’s Creed: Unity [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

5.690 Ft
5.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 278907
Ubisoft

Assassin’s Creed: Unity [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:


Párizs, 1789. A Francia Revolúció az egykori bájos várost megváltoztatja, melyet terror és káosz ural. Az utcán  az alattvalók vére, akiknek volt elég bátorsága ahhoz, hogy az arisztokrácia ellen lázadjon. Az egész ország darabokra van szaggatva. Ennek a fejetlenségnek a kellős közepén egy fiatal férfi, Arno útra kel, amely során a revolúció hátterében húzódó igazi erőket leplezi le. A válaszokat keresve harcba kel az egész nemzet sorsáért és megváltoztatja az. Kerüjlön bele a Francia Revolúció kellős közepébe. Élje át testközelből a Bastille ostromát, XIV. Lajos király kivégzését, és segítsen a francia nemzetnek harcolni egy jobb jövőért.

  • Arno az Assassinok egy új fajtáját képviseli, halálosabb képességekkel, mint elődeié volt. Semmisítse meg ellenségeit fegyverek új sorával.
  • Az Anvil engine rendszernek köszönhetően Assassinját rendkívüli mértékben ellenőrizheti / iránythatja.
  • Új parkour rendszernek köszönhetően falakat, épületeket mászhat meg, bármely irányban (lefelé is).
  • Kombináljon különféle fegyvereket, felszerelést, öltözéket, speciális képességeket, és hozzon létre saját játékstílust. Az új képességfa segítségével több száz kombináció lehetséges, és igazi Assassin mesterré válhat.
  • Gyönyörködjön a nagyváros szépségeiben 1:1 megközelítésben.
  • Keljen át a részletekben jól kidolgozott épületeken, titkos földalatti katakombákon, kanálisokon.
  • A város tele van aktivitásokkal, melyek hosszú órákra elszórakoztatják Önt, akár kincsek után vadász, vagy gyilkosságokat vizsgál.
  • Legyen tanúja ennek a Francia Revolúció káoszának 5 ezres tömeggel, melyet mesterséges inteligencia vezérel.
  • A singleplayer játszási módon kívül akár 3 barátjával is játszhat egyszerre, együtt kalandozhat a 18. századi Párizsban egyedi küldetéseket teljesítve.
  • Szabotáljon kivégzést, védje meg az uralkodót. Egyik feladat sem lesz egyszerű, megfelelő kommunikációra, koordinációra és még számos egyéb képességre lesz szüksége ahhoz, hogy sikeresen teljesítse küldetést és aztán gyorsan eltűnjön a tömegben.


Értékelések Assassin’s Creed: Unity [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.