Assassin’s Creed: Valhalla Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Assassin’s Creed: Valhalla - PS5Assassin’s Creed: Valhalla - XBOX ONE
Bruttó ár
19.290 Ft
Nettó ár: 15.189 Ft
 
Termék kódja: 408243
UbisoftA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges
 
Szeretél megtakarítani 10.800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 8.490 Ft-ért

Assassin’s Creed: Valhalla [PS4]

Az Ubisoft végre véget vetett a játékosok várakozásainak az Assassin´s Creed széria új darabjával kapcsolatban, és bemutatta az Assassin´s Creed Valhalla játékot.

A játékban Eivor karakterének szerepébe kerülünk, aki egy erős viking vezér. Általa vezetjük majd klánunkat Norvégia partjairól az új hazába, vagyis Angliába a 9. században. A játéktérkép magában foglal 4 angol királyságot és Norvégia egy részét.

A történet Európa sötét időszakában játszódik, amikor a Római birodalom elbukott, minden szétszakadt, és a vikingek fontos szerepet játszottak a világ újjáépítésében.

Karakterünket testre szabhatjuk, választhatunk férfi vagy női karaktert, kiválaszthatjuk a hajstílusát, tetoválásait, harci festéseit. A karakter létrehozása mélyebben kidolgozott úgy, ahogy a harcrendszer is, amely lehetővé teszi, hogy harcoljunk két fegyverrel, mint a fejszék, kardok, rejtett penge, vagy akár pajzsok, és vezethetjük saját egységünket is. Ellenségeink is különbözőek lesznek.

Az RPG mechanikákat tovább bővítik új irányokba, fejlődhetünk harcosként és vezérként is. Új képességek és felszerelések szerzése, településünk irányítása, új tagok felvétele a klánba, épületek építése és fejlesztése, ez mind része lesz a játéknak.

A játék újdonságai közé tartozik a vadászat, minijátékok - kockák, ivós játékok, hagyományos északi párbajok (Flyting), ami valami olyasmi, mint a rap párbajok. Hiszen minden harcosnak pihennie és kikapcsolódnia is kell.
Értékelések Assassin’s Creed: Valhalla

Nincs vélemény a termékről.