ASUS ROG Ally Z1E

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
259.390 Ft
Nettó ár: 204.244 Ft
 
Termék kódja: 461724
ASUS
Szeretnél megtakarítani -t ? Ez a termék bontott csomagolású 280.790 Ft-ért

ASUS ROG Ally Z1E [RC71L-NH001W]

Játssz kedvenc játékaiddal bármikor, bárhol

Lépjen be a legjobb játékokba, bárhol és bármikor. Az ASUS ROG Ally zsebszámítógép csúcsminőségű játékélményt biztosít, és kevesebb helyet foglal, mint egy klasszikus laptop. AMD Ryzen Z1 sorozatú processzorral rendelkezik, és Full HD 120 Hz-es felbontásban lehet játszani rajta.






Játssz teljes gázzal

Merüljön el mélyen kedvenc AAA vagy indie játékaiban, és nézze meg az órák elfogyását a kiterjedt Full HD 120 Hz-es kijelzővel és a hihetetlenül kényelmes ergonómiával.
Az igazán élvonalbeli élmény érdekében párosítsa az Ally-t egy külső GPU XG Mobile-val, monitorral, egérrel és billentyűzettel az e-sporthoz és a 4K nagyfelbontású játékhoz.


Minden játék kéznél van

Szeretné, hogy az összes könyvtárból származó összes játéka együtt legyen? Ez lehetséges a speciális kiadású Armory Crate-tel, amelyet csak az Ally számára terveztek, és az összes játékot egy helyről rendezheti és zökkenőmentesen indíthatja el, függetlenül attól, hogy hol vannak telepítve.
Több könyvtár, egy eszköz. A ROG Ally teljes mértékben kompatibilis a Steam, az Xbox Game Pass, az Epic, a GOG és még sok más szolgáltatással, így nem számít, hol vásárolod meg a játékaidat, játszhatsz velük az Ally-n.




Arra született, hogy bárhol játsszon

A vadonatúj AMD Ryzen Z1 processzor hajtja ezt a hihetetlen játékgépet. Ez a szilícium chip egy élvonalbeli 4 nm-es eljárásra épül, Zen 4 architektúrával és vadonatúj RDNA 3 grafikával. Az olyan hihetetlen felskálázási technológiáknak köszönhetően, mint a FidelityFX Super Resolution és a Radeon Super Resolution, az Ally növelheti a képkockasebességet, miközben megőrzi a kiváló képminőséget. Három különböző üzemmód közül választhat, hogy egyensúlyba hozza a teljesítményt és az energiafogyasztást, a Csendes mód 9 W-tól a Teljesítmény módban 15 W-ig a Turbó módban 25 W-ig (vagy 30 W, ha AC hálózathoz csatlakozik). A ROG szorosan együttműködött az AMD-vel, hogy kiaknázza a csúcskategóriás hardverben rejlő lehetőségeket, és a Ryzen Z1 Extreme megérkezett, hogy megtámadja a játékvilágot.


MicroSD bővítés

Ha nagyobb játékkönyvtárad van, az Ally gondoskodik róla. A dedikált UHS-II microSD kártyanyílás lehetővé teszi, hogy könnyedén nagy sebességű tárhelyet adj eszközödhöz, így több játékot is telepíthetsz és játékra készen tarthatsz. A PCIe Gen 4 dedikált SSD-vel majdnem azonos betöltési idővel soha többé nem kell aggódnod, hogy hol tárolod a játékaid.

Játék utazás közben?
Semmi probléma!


Játssz kedvenc játékaival, és nézze kedvenc tartalmait órákon keresztül anélkül, hogy azon kellene aggódnod, hogy nálad van-e a töltő, vagy van-e hova bedugni.
Élvezd az akár 2 órányi játékot helyben az eszközön akár 6,8 órányi videolejátszással. Az Ally támogatja a gyorstöltést is, így mindössze 30 perc alatt 0-50%-ról tölthető fel.


Élvezd ki az
Xbox Game Pass Ultimate-t
3 hónapig teljesen ingyen!


A ROG ALLY előtelepítve érkezik az XBOX GAME PASS ULTIMATE szolgáltatással (3 hónap). Játssz a Minecraft Legends-szel és több száz egyéb játékkal a ROG Ally-n a 3 hónapos Game Pass Ultimate révén! Ezzel a Game Pass-szel több száz játékhoz férhetsz hozzá, amelyeket egy átfogó digitális könyvtárból választhatsz ki. Ne hagyd magad korlátozni, és fedezz fel játékokat a friss, új kiadásoktól a régebbi klasszikusokig!


Nulla gravitációs hőrendszer

A ROG Ally-t úgy tervezték, hogy bárhol lejátszható legyen, ezért egy termikus megoldásra volt szüksége. A hagyományos hőtechnikai megoldások a gravitációra támaszkodnak, hogy segítsenek a hőcsöveknek elszívni a hőt a rendszerből, de a speciálisan felépített csőnek köszönhetően, amely hálót használ, az Ally valójában szembeszáll a gravitációval.

Folyadékdinamikus csapágy

Mindkét ventilátor folyékony csapágyas kialakítással rendelkezik, ami egy jól bevált stílus, amely az elkövetkező években biztosítja az Ally teljesítményét. A folyadéktartalmú ventilátorok alacsony súrlódásúak, még akkor is, ha nem hagyományos helyzetben működnek, így az Ally-t bármilyen irányba tarthatja gond nélkül.

Mi fog még érdekelni

  • Pehelysúlyú bajnok
    A mindössze 608 grammos ROG Ally kényelmesen érzi magát a hosszú játékmenetek során is, és soha nem lesz teher a hátizsákban.

  • Magával ragadó sztereó hangzás
    A kettős előlapi Smart Amp hangszóró Dolby Atmos funkcióval torzítás nélkül pumpálja fel a hangerőt, így közvetlenül a játékba merül, míg a kétirányú mesterséges intelligencia zajszűrés a bejövő és a kimenő hangot egyaránt feldolgozza, hogy kiszűrje a hangos csevegésből származó kósza háttérzajokat.

  • Érje el a felhőket a Wi-Fi 6E segítségével
    Az Ally utazáshoz készült, ezért ultragyors Wi-Fi 6E-vel van felszerelve. A Wi-Fi 6E négyszer nagyobb hálózati kapacitást és 75%-kal alacsonyabb késleltetést támogat, mint a Wi-Fi 6, így az Ally könnyedén streamelhet videókat, hozzáférhet a felhőalapú játékszolgáltatásokhoz és tölthet le játékokat még túlterhelt hálózatokon is.

  • Jobb külső láthatóság a Corning DXC-vel
    A Corning Gorilla Glass DXC réteg csökkenti a felületi tükröződéseket, miközben több mint 40%-kal növeli a keménységet a jobb karcállóság érdekében. A kevesebb visszaverődés azt jelenti, hogy világos vagy kültéri környezetben láthatja, mi történik a képernyőn.

  • Nulla zavaró tényező
    Míg a piacon sok kézi számítógép választ egyetlen ventilátort, tudjuk, hogy az extra légáramlás mindig előnyös. Az Ally két ventilátorral van felszerelve, amelyek jobb hűtést tesznek lehetővé alacsonyabb fordulatszámon, hogy a zaj minimális legyen.

Technikai specifikáció
Általános
Operációs rendszer: Windows 11 Home
Processzor: AMD Ryzen Z1 Extreme Processor (Architektúra "Zen 4" 4 nm)
CPU teljesítmény: 9 - 30 W
Processzormagok száma: 8
Szálak száma: 16
Processzor Cache: 24 MB
Operációs memória: 16 GB
Memória típusa: LPDDR5
Tárhely kapacitása 512 GB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD (2230)
Kijelző
Kijelző mérete: 7 "
Felbontás: FHD (1920 x 1080)
IGPU (Integrált grafikus kártya): AMD Radeon Graphics (AMD RDNA 3, 12 CU, frekvencia akár 2,7 GHz)
Panel típusa: IPS
Válaszidő: 7 ms
Fényerő: 500 nit
Frissítési frekvencia 120 Hz
Érintőképernyő típusa: 10-pontos multi-touch
Vezérlés és bemenet
I/O portok 1x 3,5 mm kombinált audio csatlakozó
1x ROG XG mobil interfész és USB Type-C kombinált port (USB 3.2 Gen2, DisplayPort 1.4 támogatás)
1x kártyaolvasó (microSD) (UHS-II)
Vezérlőgombok a vezérlőn 2 x vezérlő markolatgomb
A, B, X, Y gombok
Armory Crate gomb
Command center gomb
D-Pad
Analóg indítók L&R Hall Effect
menügomb
Nézet gomb
2 x teljesértékű analóg kar kapacitív érintéssel
Egyéb
Akkumulátor 40 Wh, 4S1P, 4-cellás Li-ion
Táp TYPE-C, 65 W AC adapter
Súly 608 g
Méretek 28,0 x 11,1 x 2,12 ~ 3,24 cm

Csomag tartalma:

  • Konzol ROG Ally
  • Tartozékok
  • Dokumentáció


Értékelések ASUS ROG Ally Z1E

Nincs vélemény a termékről.