Battlefield 2: Modern Combat [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
5.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 246528
Electronic

Battlefield 2: Modern Combat [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A Battlefield 2: Modern Combat szinte berobban az Xbox 360 konzolra írt játékok közé. Úgy kelti életre a csatamezőt, ahogyan eddig még soha. Golyók fütyülnek a füled mellett, tisztán látszanak a becsapódások nyomai,  záporoznak a feletted elsikló helikopterek géppuskáinak hüvelyei és elvakítanak a robbanások. A díjnyertes Battlefield™ sorozat új tagja a Battlefield 2: Modern Combat az akciódús modern hadviselést hozza képernyődre. .

Az új térképek a Wake-szigetre, a Közel-Kelet vad vidékeire és Kína havas északi részére vezetnek. A Battlefield 2: Modern Combat sosem látott szintre fejleszti harcok mozgalmasságát! A Battlefield 2: Modern Combat új járműveket is tartalmaz, például hómobilokat és forgócsöves géppuskával felszerelt kisteherautókat, így új módszerekkel ritkíthatod az ellenség sorait.

A Battlefield 2: Modern Combat a Battlefield sorozat védjegyének számító többjátékos módját tezsi játszhatóvá az Xbox Live rendszerén át, így akár 24 játékos is részt vehet az öldöklő online csatákban.  Négy hadviselő fél oldalán küzdhetsz; lehetsz az Egyesült Államok, az Európai Unió, Kína, vagy éppen az újonnan alakult Közel-Keleti Koalíció harcosa.  A legmodernebb fegyverek állhatnak rendelkezésedre és több, mint 30-féle járművet használhatsz a játékban.

Az Xbox 360 konzolra kifejlesztett Battlefield 2: Modern Combat különleges online szolgáltatásokat is nyújt, például teljes klántámogatást, barátlistákat, VoIP kapcsolatot, valamint pontos rangsor-és adatkövetést mind a játékon belül, mind online.

A Battlefield 2: Modern Combat ezen túl lélegzetelállító élményt nyújt egyjátékos módban is. Bármely oldalon állva részt vehetsz a harcban a világ egyik legveszedelmesebb pontján, Kazahsztánban. A forradalmian új “HotSwapping” szolgáltatás segítségével mindig az akció középpontjában lehetsz. Vesd magad a harc ködébe és válaszd ki, kinek az oldalán küzdesz ebben a tomboló küzdelemben, ahol semmi sem az, aminek látszik!

Értékelések Battlefield 2: Modern Combat [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Nincs vélemény a termékről.