God of War [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 384041
PlayStation

God of War [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék a felvásárlásból származik, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, karcmentes anyag 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

A várva várt folytatásban Kratos új kezdetében lesz részünk. Az istenek árnyékában élő férfi úgy döntött, hogy a norvég mitológia területein magányba burkolózik. Fiával az oldalán új célokkal, Kratos a túlélésért harcol az újonnan létrehozott világ hatalmas erői ellen.


  • Új kezdet
    Kratos az Olümposz istenei elleni bosszúval él a norvég istenek földjén. Ebben a kemény és kegyetlen világban kell küzdenie a túlélésért... és megtanítani a fiát is.
  • Második lehetőség
    Mentorként és védelmezőként Kratos elszántan küzd fia tiszteletének megszerzéséért, váratlanul lehetősége adódik haragját uralni, amely hosszú ideje kísérti. Reméli, hogy sikerül múltbéli hiányosságait jóvá tennie.
  • Midgard és ami azt követi
    A játék a megfékezhetetlen erdőkben, hegyekben játszódik. A God of War játék új környezettel, saját monstrumokkal, istenekkel érkezik.
  • Kegyetlen harcok
    A váll felett figyelő kamera közelharcokat hoz, a God of War harcai közelről zajlanak, hektikusak. Kratos baltája mágikus és kétoldalú, ez egy brutális fegyver.


  • Értékelések God of War [PS4] - BAZÁR (Használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.