The Book of Unwritten Tales 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Book of Unwritten Tales 2 - PC DVDThe Book of Unwritten Tales 2 - PS4The Book of Unwritten Tales 2 - XBOX ONE
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
Termék kódja: 397005
THQEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 5.890 Ft-ért

The Book of Unwritten Tales 2 [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A legenda azt jósolta. Prófécia azt jósolta. A választott úgy döntött, hogy hinni fog. A kaland saga tovább folytatódik. A folytatás jön. Csatlakozzon Wilburhoz, Ive-hoz, Nate-hoz és Critter-hez egy másik klasszikus pont-kattintás kalandban az Aventasia õrült világából. Segíts nekik teljesíteni a sorsukat. A sors még nem írt. Néhány év múlva a hõsök legyõzték a Mortro-boszorkányt. Életük, valamint az Aventasia legtöbb emberének élete még mindig zûrzavarban van. A két torony háborúja véget ért, de a földön maradt sebek még mindig vérzik. Gnom Wilbur Weathervane aggódik egy új munkahelyrõl, mint tanár az újjáépített Mágia és Boszorkányság iskolájában. Mágikus pálcája saját akaratával rendelkezik, és az õsszemû gyilkos parázs árnyékolja a Seastone-i elsõ demokratikus választásokat. A béke kényes egyensúlyát fenyegetõ politikai intrigákkal szemben Wilbur kétségbeesetten szüksége van régi barátaira. Ivo és a kalandor Nate elf hercegnõje azonban egy rövid romantikus közönség után önállóan elindult. Ivo visszatért aranyozott ketrecébe az elf királyságában, túlzott gondoskodó anyja védelme alatt. Nate, a hûséges társa, Critter mellett, egy repülõ szigeten börtönözték be az ívelt ellenséges Red Pirates. De a sors nem pihen. A sötétség a földre esett, vagy inkább emelkedett. A varázslatos hatalom a hatalmas vadállatokat puha plüss kölykökké és tornyos kastélyokká alakítja a túlzott babaházak számára. Minden világnak szüksége van a hõsökre. Ugyanakkor valószínûtlennek tûnnek. Új kalandok az íratlan mesék könyvébõl, a nem írott mesék könyvébõl: a kritikusok krónikái és a holló: mester tolvaj öröksége Fantasy történet több mint 20 órás játékidõvel. Ismert humor, óvatosan utalva a World of Warcraftra, az ujjak urára, a trónok játékára, Harry Potterre, Discworldra, Hobbitra és másokra. Több száz furcsa, de furcsa logikai rejtvény. Bizonyított több karakteres játékmenet. Számos jól ismert és új, kiszámíthatatlan karakter. A vetítési térképezési technológia ötvözi a 2D és 3D stílusok és technikák elõnyeit. Négy játszható karakter Wilbur, Nate, Ivo és Critter.

Értékelések The Book of Unwritten Tales 2

Nincs vélemény a termékről.