Call of Duty: Modern Warfare 3 Konzol típusa:

+ Ajándék: Call of Duty: Modern Warfare III steelbook ár 4.190 Ft
SZINTÉN ELÉRHETŐ Call of Duty: Modern Warfare 3 - PC DVDCall of Duty: Modern Warfare 3 - PS5Call of Duty: Modern Warfare 3 - Xbox Series X|SCall of Duty: Modern Warfare 3 - PS3Call of Duty: Modern Warfare 3 - XBOX 360
Bruttó ár
26.390 Ft
Nettó ár: 20.780 Ft
 
Termék kódja: 462300
ActivisionEN szinkron
Szeretél megtakarítani 6.200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 20.190 Ft-ért

Call of Duty: Modern Warfare 3 [PS4]

Előrendelői bónusz

Rendeld elő a Call of Duty: Modern Warfare III-at, és korai hozzáférést kapsz a nyílt bétaverzióhoz.

A játékról

A rekordot dönto Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatásában a Captain Price és a Task Force 141 szembesül a legnagyobb fenyegetéssel.


Fő tulajdonságok

  • ALKALMAZKODJ VAGY MEGHALSZ A LEGNAGYOBB VESZÉLLYEL KÜZDVE
    Az ultranacionalista háborús bűnös, Vlagyimir Makarov kiterjeszti befolyását a világban, és a Task Force 141-et a még soha nem látott harcra kényszeríti. A harc döntést jelent – ??különböző felszerelések, különböző utak a küldetésben. A Call of Duty kampány jellegzetes filmes küldetései mellett a Modern Warfare III nyílt harci küldetéseket is tartalmaz, amelyek nagyobb választási lehetőséget biztosítanak a játékosoknak. Nincs mindenkire érvényes megoldás – csak rajtad múlik, hogy egy kúszó megközelítést választasz, vagy hangosan támadsz minden ellenség ellen.

  • ITT AZ IDŐ, HOGY KIEGYENLÍTSÜK A RÉGI SZÁMLÁKAT ÉS ÚJAKAT KEZDJÜNK
    A Modern Warfare III a Call of Duty 20. évfordulóját ünnepli a valaha összeállított legnagyobb egyjátékos térképek gyűjteményével – kedvencekkel és vadonatúj darabokkal egyaránt. Az eredeti Modern Warfare 2 (2009) játék mind a 16 eredeti térképét felújították új módokkal és játékmeneti funkciókkal, és ezek a megjelenés napján elérhetők lesznek, míg a megjelenés utáni Live Seasons több mint 12 vadonatúj 6v6 alaptérképet kelt életre. A Modern Warfare III új Ground War térképekkel is megjelenik, innovatív játékteret és a népszerű War Mode epikus visszatérését és fejlesztését, amely először a 2017-es Call of Duty: WWII-ben jelent meg.

  • ZOMBIE EGY TELJESEN ÚJ NYÍLT VILÁGBAN
    Most először állj össze más osztagokkal, és éld túl az élőholtak hatalmas hordái elleni csatát a Call of Duty Zombies eddigi legújabb térképén. A Modern Warfare Zombies (MWZ) a Treyarch Zombies új történetét meséli el, és küldetéseket, alapvető zombijellemzőket és titkokat tár elénk. Készülj fel a túlélésért való küzdelemre a nyílt világú PvE-ben a Call of Duty történetének legnagyobb ellenségei ellen.

Trailer


Értékelések Call of Duty: Modern Warfare 3

Nincs vélemény a termékről.