Call of Duty: Modern Warfare II [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
20.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 452481
Activision

Call of Duty: Modern Warfare II [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Történet


A Call of Duty: Modern Warfare II a 2019-es kasszasiker Modern Warfare folytatása. Az ikonikus csapatvezető, John Price kapitány, a rettenthetetlen John "Soap" MacTavish, a veterán Kyle "Gaz" Garrick őrmester és maga a magányos farkas, a rajongók kedvence, Simon "Ghost" Riley visszatérése révén a játékosok tanúi lesznek annak, ami a Task Force 141-et a mai legendás csapattá teszi.

A játékról

 • ÜDVÖZÖLJÜK A CALL OF DUTY ÚJ KORSZAKÁBAN
  Új játék innovációk. Vadonatúj fegyverkezelés. Fejlett AI. A Modern Warfare II globális kampányt, magával ragadó többjátékos harcot és narratíva-vezérelt különleges műveleteket kínál.

 • MODERN WARFARE II
  A Call of Duty: Modern Warfare II példátlan globális konfliktusba sodorja a játékosokat, amely a Task Force 141 ikonikus operátorainak visszatérését jelzi.

 • TULAJDONSÁGOK
  Az Infinity Ward a legmodernebb játékmenetet hozza el a rajongók számára vadonatúj fegyvervezérlőkkel, fejlett mesterséges intelligencia-rendszerrel, új Gunsmith-szel, valamint számos más játékmeneti és grafikai újítással, amelyek új magasságokba emelik a franchise-t.

 • KAMPÁNYOK
  A Modern Warfare: II globális egyjátékos kampánnyal, magával ragadó többjátékos harccal és narratíva-vezérelt kooperatív különleges műveletekkel indul.

 • ÚJ JÁTSZÓTERÜLET
  A Modern Warfare II csatlakozik az új Warzone élményhez, és ezzel együtt a Battle Royale fejlődéséhez egy teljesen új játéktérrel és sandbox móddal. Egy kiterjedt, bevezetés utáni ingyenes tartalomnaptárra számíthat, amely fejlődő játékmenetet tartalmaz új térképekkel, módokkal, szezonális eseményekkel, közösségi ünnepségekkel és egyebekkel

 • FEGYVERKEZZEN FEL
  A kis léptékű, nagy tétű beszivárgási taktikáktól a szigorúan titkos küldetésekig a játékosoknak új fegyvereket, járműveket és élvonalbeli felszereléseket kell használniuk, hogy leküzdjék ellenségeiket. Fegyverezze fel magát, és induljon harcba a tengeren, miközben ostrom alá veszi az ellenséget a víz alatt, áttör egy erősen megerősített ellenséges bázist, beszivárog a csatornák mentén, és felszabadítja a nagyon szükséges szövetségeseket egy fekete helyen, a hegyek között.

Rengeteg tartalom a DAY ONE kiadásból

 • Csatlakozzon és harcoljon a Task Force 141-el egy globális egyjátékos kampányban.

 • Játsszon magányos farkasként, vagy gyülekezzen csapatával magával ragadó többjátékos harcban, új helyszínekkel és játékmódokkal kiegészítve.

 • Tapasztalja meg a történetvezérelt Special Ops játékmódot, amelyet taktikai kooperatív játékmenettel fejlesztettek ki.

 • Egy kiterjedt, bevezetés utáni ingyenes tartalomnaptárra számíthat, amely fejlődő játékmenetet tartalmaz új térképekkel, módokkal, szezonális eseményekkel, közösségi ünnepségekkel és egyebekkel.

Trailer


Értékelések Call of Duty: Modern Warfare II [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.