Call of Duty: Vanguard Konzol típusa:

Ezen a héten meg 3 ügyfél
SZINTÉN ELÉRHETŐ Call of Duty: Vanguard - PS4Call of Duty: Vanguard - Xbox Series X|SCall of Duty: Vanguard - XBOX ONE
Bruttó ár
26.090 Ft
Nettó ár: 20.543 Ft
 
Termék kódja: 433801
Activision
Szeretél megtakarítani 9.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 16.990 Ft-ért

Call of Duty: Vanguard [PS5]

A világ évek óta szenved az eddigi legnagyobb és legvéresebb háború miatt, de a második világháború folyamata végre megváltozik. Most egy maroknyi kiválasztottnak fel kell emelkednie, hogy elvégezze feladatát, és egyszer s mindenkorra megváltoztassa a háború arcát.

A sikeres Call of Duty márka Call of Duty: Vanguard címmel tér vissza, amelyben a játékosok a második világháborús hősök szemével megtapasztalják azokat a globális csatákat és sorsdöntő eseményeket, amelyek összehozták őket. A Sledgehammer Games által kifejlesztett Vanguard mélyen lenyűgöző történetet tartalmaz a különböző országokból és háttérrel rendelkező katonák válogatott csoportjáról, akik együtt állnak fel, hogy szembenézzenek a világ legfélelmetesebb fenyegetésével, megváltoztassák a háború menetét és előkészítsék az utat ahhoz, amit ma ismerünk. Ez az ő történetük.

Ezen edzett katonák figyelemre méltó útján a játékosok túlélik a második világháború fontos csatáit, ahol több háborús fronton - Európa keleti és nyugati frontján, a Csendes -óceánon és Észak -Afrikában - harcolnak a győzelemért. Legyen szó repülőgép-csatáról a Midway-szigetek felett, Sztálingrád védelméről, vagy átugrásról Franciaország felett, vagy az észak-afrikai előretörő erőkről való elmélkedésről, a Call of Duty: Vanguard kampány elragadó és lélegzetelállító történeten alapuló történetélménybe meríti a játékosokat. Páratlan mértékű harcok és egyben ijesztő történeteket mesél majd azokról, akik megfordították a háború menetét és örökre megváltoztatták a történelmet.

A globális hadviselés könyörtelen rivalizálása még tovább megy egy epikus tartalomcsomagban, beleértve a lebilincselő többjátékos rendszereket és az együttműködést is. A játékosok a háborút megváltoztató erő élcsapatává válnak, miközben történelmet írnak a jellegzetes Call of Duty lövöldözéseknek és a többjátékos élménynek köszönhetően. A játékosok kipróbálhatják ügyességüket is, miközben megpróbálják túlélni az élőhalottak könyörtelen rohamát a Treyarch Studios által kifejlesztett új zombi élményben.

A Call of Duty: A Vanguard a megjelenés után új és páratlan Call of Duty: Warzone integrációt is bemutat, támogatva a platformok közötti és a generációkon átívelő játékokat-mindezt az ingyenes, többjátékos térképeket hozzáadó hatalmas tartalom mellett.

A történelem ezen a fronton íródott. A taktika megnyerte a csatát. Ideje túlélni a borzalmakat és a diadalt a hősök szemén keresztül, és szembe kell nézni a világ legnagyobb kihívásával. Ideje felállni minden fronton!
Értékelések Call of Duty: Vanguard

Nincs vélemény a termékről.