Chernobylite Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Chernobylite - PS5
Bruttó ár
7.990 Ft
Nettó ár: 6.291 Ft
 
Termék kódja: 433760
PerpEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.290 Ft-ért

Chernobylite [PS4]

A Chernobylite egy sci-fi túlélő horror RPG. A csernobili zóna hiperrealisztikus, 3D-ben beolvasott pusztájában játszódik, ahol Igor, a fizikus, egy volt csernobili erőművi alkalmazott szerepét tölti be, aki visszatér Pripjatba, hogy kivizsgálja menyasszonya 30 évvel ezelőtti titokzatos eltűnését. Versenyezz az ellenség katonai jelenlétével, más üldözőkkel, természetfeletti lényekkel, valamint a kemény és kíméletlen környezettel az igazság feltárása érdekében.

Készülj fel a túlélés, összeesküvés, horror, szerelem és megszállottság izgalmas kalandjára.

Rejtély, túlélés és küzdelem

A túlélés a zónában nem könnyű, és minden nap új kihívásokkal jár, mivel elvtársak halnak meg, és közben fogynak a készletek. Kerüld a gyanús észleléseket, vagy vegyél részt nyílt fegyveres harcban. Vigyázz veszély leselkedik minden sarkon.

Alapvető épület és kézművesség

Hozz létre egy bázist, amelyből megtervezheted a napi tevékenységeidet és utazásaidat. Használj munkaállomásokat szerszámok készítéséhez, csapdák és fegyverek készítéséhez, vagy a meglévő berendezések igényeinek megfelelő módosításához.

Erőforrás- és csapatmenedzsment

A társak a túlélés és az utazás megoldásának kulcsai. Minden nap gondos tervezést igényel a csapatjáték.

Történetmesélés és stratégia

Egyik játék sem egyforma. A döntésekhez hasonlóan a történet is a kezedben van. Válassz okosan! Bízhatsz -e a barátaiban vagy sem? Használd a forrásokat a túlélésre vagy a kutatásokra, és szembesülj vagy kerüld el a konfliktusokat. A jövő rajtad múlik!



Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések Chernobylite

Nincs vélemény a termékről.