Far Cry 4 (Complete Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
7.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 383207
Ubisoftnem megfelelő és nem megengedhető a 18 év alatti kiskorú korosztály számáraangol verzió

Far Cry 4 (Complete Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

A termékleírás fordítása folyamatban van, amint elkészül, a honlapon azonnal közzétesszük


Új termék leírása:

A Far Cry 4 elődje legendás játszhatóságára épül. Next-gen élményekben gazdag, nyílt világával, integrált drop-in/drop-out kooperatív játszhatóságával igazi szórakozást nyújt.

A Himalája csúcsai alatt rejlő Kyrat vidéke az erőszak hagyományaiban van elmerülve. Ön Ajay Ghale karakterét személyesíti meg, aki útban Kyrat felé anyja utolsó kívánságát szeretné teljesíteni, eközben egy olyan vidéken találja magát, ahol polgárháborúk zajlanak, melyeknek célja Pagana Mina diktátor megtorló uralmának legyőzése. Kutasson ebben a hatalmas és nyitott világban, ahol minden sarkon veszély és kiszámíthatatlanság les Önre. Minden döntése számít és minden másodperc történet leíró jellegű. Legyen üdvözölve Kyratban.


 • Fedezze fel a Far Cry által létrehozott játék világának változatosságát. Sűrű erdőkön át a Himalája havas tájaig minden élő ... és halott.
 • Kyrat vadállatok otthona. Útja során fontos tudnia, hogy Önre is vadászhatnak...
 • Fedezze fel gyrocopterrel ezt az ellenséges vidéket. Egy hat tonnás elefánt ereje segítségével győzze le ellenségeit.
 • Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb fegyvert, attól függetlenül, hogy milyen őrült vagy előre megjósolhatatlan maga a misszió. A változatos és sokrétű arzenálnak köszönhetően mindenre készen áll.
 • Útja során nem kell egyedül lennie. A Far Cry 4 lehetővé teszi egy másik játékos csatlakozását/ elválását egy tetszőleges helyen, melynek köszönhetően kooperatív játékot élhet át egy igazán next-gen szellemben. Fedezze fel és kutassa át Kyrat világát társa segítségével.
 • A Far Cry 4 során nemcsak Kyrat világát, hanem gazdag mitológiát is felfedezheti. Merüljön el saját gondolatai mélységében, és fedezze fel Shangri-La lelki világát. Shangri-La egy legendás város, amelyet a halandók gyakran  a megvilágosodás reményében keresnek fel. Harcoljon mítikus harcosként a rettenthetetlen fehér tigris oldalán, aki Shangri-La védelmezője. Működjön közre vele abban a reményben, hogy legyőzi ellenfeleit, akik elfoglalták Shangri-La városát, s így visszaállhat Kyrat városában a nyugalom és a béke.
 • Játszon az új multiplayer módban, akár a Golden Path felkelés katonájaként, vagy mint az ókori Kalinag törzs tagja.
 • Készítsen és ossza meg saját térképeit a magas teljesítménnyel rendelkező térkép szerkesztő segítségével.

Season Pass tartalma:

 • Syringe DLC - a játékosoknak fel kell fedezniük azt az értékes és hatalmas receptet, még mielőtt a Pagan Mina egységei felhasználnák a lázadók ellen.
 • Escape from Durgesh Prisom DLC - védekezzen bármiféle felszereltség nélkül, teljesítsen egy egész sor kihívást és érje el a felvételi pontot.
 • The Hurk Deluxe Pack - 5 misszió, új fegyverarzenál.
 • Overrunk DLC - válasszon Rakshasa, vagy Golden Path közül, győzze le ellenfelét a Kyrathhoz hasonló térképen.
 • Valley of the Yetis DLC  - a Himalájában ragadt, fel kell fedeznie ezt a jeges környezetet.

 


Értékelések Far Cry 4 (Complete Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.