The Crew Motorfest Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Crew Motorfest - PS5The Crew Motorfest - Xbox Series X|SThe Crew Motorfest - XBOX ONE
12.590 Ft
10.590 Ft
Nettó ár: 8.339 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 463030
UbisoftEN szinkronA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges

The Crew Motorfest [PS4]

A játékról

Üdvözöljük a Motorfesten, a tökéletes vezetési élményben!

Fedezze fel a hawaii O'ahu nyüzsgő nyitott világát, miközben intenzív versenyeken, tematikus eseményeken és még sok máson vesz részt! A több száz összegyűjthető ikonikus autónak köszönhetően rengeteg lehetősége lesz megmutatni képességeit.


Fő tulajdonságok

  • FEDEZZE FEL AZ ÉLŐ HAWAII NYÍLT VILÁGOT
    A Crew Motorfest a Föld egyik leglélegzetelállítóbb helyén telepedett le: a hawaii O'ahu szigetén. Csatlakozzon egy nagysebességű utcai versenyhez Honolulu nyüzsgő városában, tesztelje terepjáró képességeit egy vulkán hamulejtőin, vagy sajátítsa el a tökéletes kanyart a pályákon.

  • ÜNNEPELJE AZ AUTÓKULTÚRA MINDEN SZEMPONTJÁT
    Élvezze a különféle izgalmas vezetési tevékenységeket, és válassza ki, hogyan szeretne szórakozni autóival! Fedezzen fel lejátszási listákat, és merüljön el a tematikus kampányokban, amelyek elmerülnek az autókultúra legizgalmasabb világaiban, beleértve az amerikai izomautókat, a japán stílusú utcai versenyzést és a múlt legendás gépeit!

  • GYŰJTSE BE A LEGENDÁS AUTÓKAT
    Versenyezzen intenzív vezetési versenyeken, mutassa meg saját stílusát, gyűjtse össze a legikonikusabb autókat és még sok mást! Végezzen el minden vezetési kihívást, és töltse fel gyűjteményét a valaha készült leglegendásabb járművekkel.

Trailer


Értékelések The Crew Motorfest

Nincs vélemény a termékről.