Cult of the Lamb Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Cult of the Lamb - NSW
Bruttó ár
14.190 Ft
Nettó ár: 11.173 Ft
 
Termék kódja: 455890
DevolverEN szinkron

Cult of the Lamb [PS5]

A játékról

A Cult of the Lamb játékban a játékosok egy megszállott bárány szerepét töltik be, akit egy gonosz idegen mentett meg a pusztulástól, és a tartozását úgy kell megfizetni, hogy hűséges követőket gyűjt a nevében.

Indítsd el a saját szektádat a hamis próféták földjén, menj el a különféle és titokzatos területekre, hogy felépítsd az erdő imádóinak hűséges közösségét, és terjeszd szavát, hogy az egyetlen igazi szektává váljon!


Fő tulajdonságok

  • Építsd fel a nyájat
    Gyűjts és használj forrásokat új struktúrák építésére, végezz sötét szertartásokat az istenek megnyugtatására, és tarts prédikációkat nyájad hitének megerősítésére!

  • Terjeszkedj
    Tanítsd nyájadat, és indulj el egy küldetésre, hogy felfedezd az öt titokzatos terület titkait! Tisztítsd meg a hitetleneket, terjeszd a megvilágosodást és hajts végre misztikus szertartásokat a hatalmas bárányistenné válás útján!

  • Pusztítsd el a hitetleneket
    Fedezz fel egy hatalmas, véletlenszerűen generált világot, harcolj ellenségek hordáival, és győzd le a rivális kultuszvezetőket, hogy felszívd hatalmukat, és érvényesítsd kultuszod uralmát!


Trailer

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések Cult of the Lamb

Nincs vélemény a termékről.