Dead Island 2 (Day One Kiadás) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
10.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 461112
Deep

Dead Island 2 (Day One Kiadás) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A népszerű zombisaga a horror, a sötét humor és az őrült zombigyilkosság egyedülálló kombinációjával tér vissza, amelyek egy epikus verekedős kalandot alkotnak. Találkozunk a pokolban!

Day One Edition tartalma:

  • Dead Island 2 teljes játék
  • Memories of Banoi Pack A Memories of Banoi Pack két egyedi fegyvert tartalmaz: a Banoi War Staff és a Memories of Banoi Baseball Bat. Következő lépésként egy különleges Personal Space képességkártya, amely az eredeti Dead Island játékot ünnepli – kötelező kiegészítője minden zombiölő arzenáljának.

A játékról:

Egy halálos vírus terjed Los Angelesben, és zombivá változtatja a lakosságot. A város karantén alatt van, és a hadsereg visszavonult. Megharaptak, megfertőztek, de több is vagy, mint immunis, és megtanulod használni a benned rejlő zombit.. LA (és az emberiség) jövője csak te és egy maroknyi más kérkedő bolond kezében van, akik történetesen ellenállnak ennek a kórokozónak. Ahogy feltárod a járvány mögött meghúzódó igazságot, rájössz, hogy ki vagy mi vagy. Túlélni, fejlődni, megmenteni a világot – csak egy nap Los Angelesben! A Dead Island 2 egy izgalmas első személyű akció-RPG, amely teljesen új szintre emeli a játékot. Fedezd fel a zsigerekbe fulladt ikonikus Los Angelest, amely stílusos, élőkkel és zombikkal teli! Találkozz csodálatos karakterekkel! Ölj meg számtalan ellenfelet hihetetlenül véres részletességgel! És fejlődj a végső zombigyilkossá!

Játékmódok

  • Fedezd fel a pokoli Los Angelest
    A Dead Island 2 az Angyalok Városának iszonyattal átitatott, leghíresebb helyszíneire kalauzolja el a játékosokat egy izgalmas dögvadászat során Beverly Hills nyüzsgő külvárosától a furcsa Venice Beachig.
  • Brutális kontakt-sandbox
    A csaták a legintenzívebb, legbrutálisabb és legerőszakosabb első személyű élményt kínálják, rengeteg fegyverrel és taktikai (és véres) lehetőséggel a zombihordán való átvágáshoz. Mindegy, hogy szeletelsz, zúzol, égetsz vagy tépsz, szeretnénk, ha igazán éreznéd.
  • Legyél a végső zombigyilkos!
    Hat karakter közül lehet választani, mindegyiknek megvan a maga egyedi személyisége és párbeszéde. Minden gyilkos képességei teljesen testreszabhatók a vadonatúj képességrendszerünknek köszönhetően, amely lehetővé teszi a pontok azonnali újraosztását és a legőrültebb kombók kipróbálását.
  • Zombifertőzés
    Készen állsz arra, hogy élvezd a játékok egyik legfejlettebb eliminációs rendszerét? LA-ben hemzsegnek a zombik, akik teljesen valósághűen néznek ki és viselkednek. Ezek a mutáns szörnyek a Dead Island 2 animált, rothadó szíve, tucatnyi különböző zombifajtával, mindegyiknek saját mutációi, támadásai vannak és több száz LA-témájú vizuális variáció létezik. Szörnyeink Los Angeles könyörtelen, igényes és igazi lakói. Túl tudod élni?
  • Filmes kooperatív kaland
    Megfelelő RPG-élményként a Dead Island 2 rengeteg izgalmas küldetést, őrült maroknyi karaktert és egy lebilincselő sztorit kínál, amely igazán elmerít a fordulatos világában. Az újrajátszhatóság garantált. Ha ehhez hozzáadsz egy őrült kooperációs módot akár három játékos számára, akkor egy nagyon hosszú (és brutális) utazás vár Los Angelesbe.

Trailer

Értékelések Dead Island 2 (Day One Kiadás) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.