Dead Island 2 (Day One Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Dead Island 2 (Day One Kiadás) - PS4Dead Island 2 (Day One Kiadás) - PS5
Bruttó ár
12.690 Ft
Nettó ár: 9.992 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 450720
DeepEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 3.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.590 Ft-ért

Dead Island 2 (Day One Kiadás) [Xbox Series X|S]

A népszerű zombisaga a horror, a sötét humor és az őrült zombigyilkosság egyedülálló kombinációjával tér vissza, amelyek egy epikus verekedős kalandot alkotnak.

Találkozunk a pokolban!
Day One Edition tartalma:

 • Dead Island 2 teljes játék
 • Memories of Banoi Pack A Memories of Banoi Pack két egyedi fegyvert tartalmaz: a Banoi War Staff és a Memories of Banoi Baseball Bat. Következő lépésként egy különleges Personal Space képességkártya, amely az eredeti Dead Island játékot ünnepli – kötelező kiegészítője minden zombiölő arzenáljának.

A játékról:

Egy halálos vírus terjed Los Angelesben, és zombivá változtatja a lakosságot. A város karantén alatt van, és a hadsereg visszavonult. Megharaptak, megfertőztek, de több is vagy, mint immunis, és megtanulod használni a benned rejlő zombit..

LA (és az emberiség) jövője csak te és egy maroknyi más kérkedő bolond kezében van, akik történetesen ellenállnak ennek a kórokozónak. Ahogy feltárod a járvány mögött meghúzódó igazságot, rájössz, hogy ki vagy mi vagy. Túlélni, fejlődni, megmenteni a világot – csak egy nap Los Angelesben!

A Dead Island 2 egy izgalmas első személyű akció-RPG, amely teljesen új szintre emeli a játékot. Fedezd fel a zsigerekbe fulladt ikonikus Los Angelest, amely stílusos, élőkkel és zombikkal teli! Találkozz csodálatos karakterekkel! Ölj meg számtalan ellenfelet hihetetlenül véres részletességgel! És fejlődj a végső zombigyilkossá!


Játékmódok

 • Fedezd fel a pokoli Los Angelest
  A Dead Island 2 az Angyalok Városának iszonyattal átitatott, leghíresebb helyszíneire kalauzolja el a játékosokat egy izgalmas dögvadászat során Beverly Hills nyüzsgő külvárosától a furcsa Venice Beachig.
 • Brutális kontakt-sandbox
  A csaták a legintenzívebb, legbrutálisabb és legerőszakosabb első személyű élményt kínálják, rengeteg fegyverrel és taktikai (és véres) lehetőséggel a zombihordán való átvágáshoz. Mindegy, hogy szeletelsz, zúzol, égetsz vagy tépsz, szeretnénk, ha igazán éreznéd.
 • Legyél a végső zombigyilkos!
  Hat karakter közül lehet választani, mindegyiknek megvan a maga egyedi személyisége és párbeszéde. Minden gyilkos képességei teljesen testreszabhatók a vadonatúj képességrendszerünknek köszönhetően, amely lehetővé teszi a pontok azonnali újraosztását és a legőrültebb kombók kipróbálását.
 • Zombifertőzés
  Készen állsz arra, hogy élvezd a játékok egyik legfejlettebb eliminációs rendszerét? LA-ben hemzsegnek a zombik, akik teljesen valósághűen néznek ki és viselkednek. Ezek a mutáns szörnyek a Dead Island 2 animált, rothadó szíve, tucatnyi különböző zombifajtával, mindegyiknek saját mutációi, támadásai vannak és több száz LA-témájú vizuális variáció létezik. Szörnyeink Los Angeles könyörtelen, igényes és igazi lakói. Túl tudod élni?
 • Filmes kooperatív kaland
  Megfelelő RPG-élményként a Dead Island 2 rengeteg izgalmas küldetést, őrült maroknyi karaktert és egy lebilincselő sztorit kínál, amely igazán elmerít a fordulatos világában. Az újrajátszhatóság garantált. Ha ehhez hozzáadsz egy őrült kooperációs módot akár három játékos számára, akkor egy nagyon hosszú (és brutális) utazás vár Los Angelesbe.

Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok

Értékelések Dead Island 2 (Day One Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.